Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hebraisk oversættelsesbureau

Hebraisk oversættelsesbureau

Send din tekst til os via e-mail.

Vores hebraiske oversættere har masser af erfaring. For eksempel har vi oversat mere end tusind rapporter, breve og andre tekster til hebraisk for ICHEIC, the International Commission on Holocaust Era Insurance Claims/ Den internationale kommission for forsikringskrav fra Holocaust æraen (). Disse var økonomisk-juridiske dokumenter men var også meget personlige og af fortrolig karakter.

Vores priser for oversættelse til hebraisk

Vores pris på oversættelse fra dansk til hebraisk er DKK 2,39 per ord, og for oversættelser fra hebraisk til dansk er prisen DKK 1,79 per ord. Prisen er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser.

Hvordan beder jeg om et tilbud på en oversættelse til hebraisk?

Du skal blot udfylde formularen på følgende måde:

Trin 1. Angiv kildesproget i din kildetekst, og vælg “hebraisk” som målsprog.

Trin 2. Angiv dit navn, e-mail adresse og yderligere oplysninger.

Trin 3. Vælg den fil på din harddisk, som skal oversættes til hebraisk.

Klik så på “finish” for at sende din fil til Project Managers i vores hebraiske oversættelsesbureau. De oplysninger, du angiver i formularen, vil udelukkende blive brugt til at give dig et tilbud.

Vi vil se din tekst igennem og sende dig et gratis pristilbud over e-mail med det samme. Hvis du har mere end en tekst, som skal oversættes til hebraisk, kan du også sende dine tekster direkte til os pr. e-mail.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

2018-05-09T09:45:42.5727805Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.