Historien bag Hindi sproget

Ordet hindi skrevet med devanagari alfabetet

Ordet hindi skrevet med devanagari alfabetet. Vi har kundskaberne indenfor de forskellige dialekter og sprogvarianter, i Indien. Vi oversætter dine tekster til og fra hindi.

Hindi er Indiens mest officielt talte, samt "nationale" sprog.

Både hindi og urdu kaldes normalt hindustani.

Hindi og urdu ligner grammatisk set hinanden, men adskiller sig i alfabetet. Urdu har udviklet sig til både skrift og kultursprog, under den islamiske tradition, og skrives derfor med det persisk-arabiske alfabet.

Hindi er hinduernes sprog, og skives med Devanagari alfabetet.

Hurtigoversætter’s oversættelsesbureau har den ekspertise, du er på udkig efter til helt nøjagtige oversættelser, til og fra hindi.

Vest hindi og øst hindi

Man opdeler generelt hindi sproget i det vestlige og østlige.

Vest hindi inkluderer:

- Dope Bhasha

- Khari Boli

- Haryanvi

- Bundeli

- Kanauji

- Rajasthani

Øst hindi omfatter:

- Awadhi

- Chhattisgarhi

- Bhojpuri

- Magahi

- Maithili

Sanskrit

Er en gammelindisk indoeuropæisk skrift. Både sanskrit og hindi skrives med devanagari alfabetet. En del væsentlig litteratur skrives stadig på sanskrit, i dag. Takket være dette, er sproget stadig i live.

Oversætter i Indien

Hurtigoversætter tilbyder oversættelse fra og til hindi. Med indiske oversættere som er lokaliseret i de forskellige regioner i Indien, kan vi skelne mellem de forskellige indiske dialekter. Vi giver dig altid et kvalitetsprodukt, til konkurrencedygtige lave priser.

Tilbud

Indhent et tilbud ved at udfylde formularen til højre, eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. Lad høre fra dig, i dag, og vi vil finde en overkommelig pris, på din oversættelse.

På siden ’kontaktdata’ vil du finde de oplysninger, du har brug for, når du skal have fat i os. Vi ser frem til dit opkald!

2017-12-29T15:03:45.1044051Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo