Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hollandsk oversættelse udført af modermålsoversætter

Hollandsk-dansk oversættelsesbureau

Send din tekst til os via e-mail.

Holland er et land, som på mange måder ligner Danmark. Hollænderne og danskerne kan relatere til hinanden, når det gælder humor og sund fornuft. Kun sproget er meget anderledes, både i mundtlig konversation og skriftsprog. Du kan dog bygge bro mellem disse forskelle ved hjælp af den oversættelsesservice, som oversættelsesbureauet Hurtigoversætter kan tilbyde.

Vi har et omfattende netværk af erfarne oversættere, som er bosat i Holland og som har hollandsk som modersmål. Derfor kender de Hollands historie og kultur. Dette garanterer, at du aldrig vil modtage en oversættelse fra os med ord og udtryk, som ikke bruges i nutidens Holland. Hvis du tror, dette indebærer en masse ekstra omkostninger, så kan du godt trom om igen. Du skal bare udfylde forespørgselsformularen til højre eller sende din danske tekst via e-mail. Du vil så modtage et pristilbud fra os inden for en time. Og du vil se, at en perfekt hollandsk oversættelse ikke behøver at koste en formue.

Specialiseret inden for utallige emneområder

Vores oversættere er ikke kun hollandske modersmålstalende, de er også specialiseret inden for visse emneområder. Følgelig har vi både juridiske og litterære oversættere i vores database. Vi har også oversættere, som er eksperter i emner som sport, turisme, kultur, historie, politik, den kongelige familie, EU-relaterede emner, medier, journalistik og meget mere. Der findes ikke noget emne, som vores oversættere ikke har erfaring I at oversætte. Ønsker du yderligere oplysninger?

Ring venligst til vores kontor i København: 39 15 81 80. Du vil blive stillet direkte om til en af vores Project Managers, som står til rådighed for at hjælpe dig.

2016-10-27T13:45:48.7102552Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo