Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hvordan garanterer vi den bedste oversættelse til hollandsk?

Vi tilbyder professionel oversættelse til og fra hollandsk.

Du er velkommen til at sende os en e-mail med den tekst du ønsker at få oversat, vedhæftet. Vi ser materialet igennem, og finder hurtigt frem til en god pris!

Vi er et specialiseret oversættelsesbureau med en omfattende database af oversættere. Vi oversætter praktisk talt fra et hvilket som helst sprog til hollandsk.

Karakteristisk for vores metode er, at vi ser projekterne igennem hver for sig, og dernæst udvælger den bedste oversætter til det enkelte projekt. For eksempel vælger vi en oversætter med stor erfaring inden for flere tekniske områder, til en teknisk tekst, og en oversætter med speciale i sundhed og medicinalindustrien, til en medicinsk tekst. Faktisk findes der ikke noget emneområde, som vi ikke har arbejdet med før.

Foruden brug af specialiserede oversættere, tager vi også målgruppens nationalitet i betragtning.

Hvis du ønsker en flamsk oversættelse, vil vi overdrage din tekst til en belgisk oversætter. Lad os endelig vide, om det er tilfældet, så vi kan tage højde for det.

For alle oversættelser til hollandsk, arbejder vi kun med oversættere, som har hollandsk som modersmål, og som har din teksts kildesprog som andetsprog.

Vores priser for oversættelse til hollandsk

Vores pris på oversættelse fra dansk til hollandsk er DKK 1,49 per ord, og for oversættelser fra hollandsk til dansk er prisen DKK 1,64 per ord. Disse priser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder eksempelvis for større mængder af informationer og gentagelser.

For vores kontaktoplysninger, skal du klikke på siden “Kontaktdata”.

2017-06-15T15:35:26.0737120Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.