Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hasteoversættelser

Haste-oversættelser har været vores speciale siden vi startede tilbage i 2001.

Vi lever op til vores ry: Kvalitet med hurtig levering!

Har du brug for en hasteoversættelse? Det er intet problem for os. Vores oversættere befinder sig i forskellige tidszoner verden over. Det betyder, at de kan arbejde på din oversættelse, mens du sover. Derfor har vi mulighed for at levere hasteoversættelser inden for stramme deadlines, selvom vi bruger højtkompetente, menneskelige oversættere. Så selvom du har en hasteoversættelse, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere vil altid have mange års erfaring samt have målsproget som modersmål.

Til tider er hurtig levering yderst vigtig. For eksempel hvis du har skrevet en pressemeddelelse, som skal oversættes og være klar til at gå i trykken. I et sådant tilfælde vil vi prioritere din oversættelse i vores tidsplan. Det betyder, at vores oversættere vil lægge andet arbejde til side og starte på din oversættelse øjeblikkeligt. Alting vil være gearet til, at du kan få din oversættelse tilbage så hurtigt som muligt.

Store projekter med ”umulige” deadlines

Har du en stor mængde tekst, som skal oversættes inden for en meget kort tidsperiode, f.eks. 400 sider på fire dage? Her kan du regne med os - og med at vi kan overholde din deadline.

I sådanne tilfælde, deler vi teksten op mellem flere oversættere. På den måde er det muligt for os at færdiggøre store oversættelsesprojekter til en deadline, som andre oversættelsesbureauer finder umulige.

Send os en e-mail med det samme, hvis du har en hasteoversættelse.

Efter at du har sendt din tekst, kan du ringe til vores kontor i København på telefon nummer 39 15 81 80 eller i Århus på telefonnummer 70 27 79 97 for en hurtigere ekspedition.

Vi ser frem til at høre fra dig!

2018-09-17T09:36:27.5804293Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.