Hvorfor vælge et oversættelsesbureau?

Hvorfor bør man ansætte et oversættelsesbureau?

Velkommen til oversættelsesbureau Hurtigoversætter! Vi er her for at hjælpe dig med din oversættelse. Vi er meget omhyggelige med valget af oversættere, og bruger udelukkende modersmålstalere.

Her svarer vi med et par modspørgsmål: - Hvis du kommer galt af sted med din bil, går du så til en mekaniker? - Hvis du har problemer med din PC, overlader du det så ikke til en ekspert?

Det næste spørgsmål bliver så, om oversætteren er ekspert i denne sag? Svaret er ja, selvom en oversættelse er meget mere end "bare" at oversætte en tekst.

Spar tid og penge!

Forestil dig, at du selv er oversætter. Det tager en masse tid og det kræver en masse penge, at sidde og lede efter en oversætter, der har de rette kompetencer der kræves til din tekst.

Erfaring, modersmål, ekspertise og lokalisering er et par faktorer, der skal være kompatible mellem oversætter og tekst.

Alt dette er vigtigt for at din tekst skal få den rigtige terminologi, korrekt sprogbrug i forhold til målsproget, originaltekst og målgruppe.

Her har du svaret på det centrale spørgsmål om, hvorfor du skal have fat i et oversættelsesbureau. Vi kender den oversætter, der har den rette faglige viden til at håndtere din tekst.

Oversætter versus oversættelsesbureauer

En oversættelse drejer sig ikke blot om at oversætte en tekst til et andet sprog, men det er rettere sagt en teknisk proces, som oversætteren normalt ikke er bekendt med. Vi i oversættelsesbureau Hurtigoversætter fokuserer på det tekniske, og administrative og vores oversættere kan fokusere udelukkende på at behandle selve teksten. Du bør hyre oversættelsesbureau Hurtigoversætter, af disse grunde:

  • Vores dygtige Project Managers arbejder altid på at gøre det så godt og billigt som muligt for vores kunder
  • Vi løser eventuelle problemer hurtigt og effektivt, takket være god kommunikation mellem vores Project Managers og oversættere
  • Med et massivt netværk af freelance oversættere i hele verden, og i forskellige tidszoner, kan vi arbejde effektivt, organiseret og levere dine tekster hurtigt.

Det er en kvalitetsgaranti for dig som privatperson, eller som virksomhed at henvende sig til os i oversættelsesbureauet Hurtigoversætter. Vi kan tilbyde global oversættelse i de fleste forretningsområder.

Velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80 , og vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi skræddersyr din oversættelse efter de anmodninger, du har.

Hurtigoversætter er et globalt oversættelsesbureau

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har flere kontorer i Europa og kunder verden over. Vi er i øjeblikket konstant ved at udvide os i flere nye lande. Vi er omhyggelige, med hvem vi overlader din tekst til, og oversætteren skal opfylde visse krav for at vi kan ansætte vedkommende.

Oversætteren skal have modersmål og en relevant baggrund i forhold til kildetekstens emne. Vi ser også på oversætterens tidligere erfaringer og andre kvaliteter, der bidrager til at din oversættelse får den høje kvalitet, som vi netop lover.

Med adgang til globalt lokaliserede oversættere, der arbejder både aftener og weekender, kan vi garantere hurtige leverancer. Vores priser er derudover omkostningseffektive, erfar det selv, sammenlign os med andre oversættelsesbureauer!

Kontakt os

Vi fortæller dig mere om vores tjenester, organisering og om hvordan vi arbejder. Du er velkommen til at kontakte os

på 39 15 81 80 . Så kommer du til at tale med en af ​​vores Project Managers. Er du interesseret i at vide mere om vores simple måde der er forbundet ved bestillingen af et helt uforpligtigende tilbud, så klik på siden Tilbud.

2016-12-30T12:39:41.0159749Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo