Teleteknisk oversættelse fra dansk til norsk

Teletekniske oversættelser fra dansk til norsk

Vi tilbyder moderne teletekniske oversættelser fra dansk til norsk.

Med lang erfaring i forskellige opgaver i IT og telebranchen, kan oversættelsesbureau Hurtigoversætter i dag tilbyde oversættelser af alle typer teletekniske dokumenter.

En hyppigt anmodet sprogkombination er dansk- norsk, og vi oversætter både nynorsk og bokmål.

Dansk-norske oversættere i IT og Telecom

Brugerhåndbøger og teletekniske manualer er blot to eksempler på, hvad vi ofte oversætter. Vi tilpasser hele oversættelsen så den er baseret på målgruppe, emneområde og kilde- og målsprog, samt andre behov.

I denne sprogkombination engagerer vi oversættere med norsk som modersmål, og meget godt kendskab til kildesproget, i dette tilfælde dansk. Endvidere vil oversætteren have tilstrækkelig og relevant baggrund i forhold til tekstens fagområde.

Spar tid og penge – modtag et tilbud i dag!

Spild ikke din kostbare tid og unødvendige udgifter på at søge efter en eller flere oversættere med de rette kompetencer. Vi kender allerede den oversætter, som passer bedst til dit projekt og kan hurtigt se, hvem der er til rådighed, og kan levere hurtigst!

Send os en e-mail med det tekstmateriale, som du ønsker at få oversat, og vi vil vende tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud, så hurtigt som muligt.

Kontakt

Velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80 eller send en e-mail direkte til en Project Manager via visitkortet nedenfor, vil vi hjælpe dig videre!

2016-09-28T12:34:57.4815012Z

Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo