Teleteknisk oversættelse fra dansk til svensk

Vi laver teletekniske oversættelser fra dansk til svensk

Vi tilbyder moderne teletekniske oversættelser fra dansk til svensk. Ring 39 15 81 80 så får du flere informationer!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter udfører teletekniske oversættelser fra dansk til svensk af højeste kvalitet.

Vi håndterer alle typer af dokumenter og udfører opgaver for både private kunder og organisationer, samt virksomheder og myndigheder.

Telekommunikation og informationsteknologi

Begreberne telekommunikationsteknologi og informationsteknologi (IT) omfatter ofte fælles områder, herunder forskning og produktion.

Samarbejdet mellem svenske og danske aktører på IT og telekommunikationsmarkedet er stort, og behovet for terminologisk korrekte oversættelser er også meget stort.

Vi har den nødvendige viden og ekspertise, uanset emne, og vi oversætter alle typer af telekommunikationstekster fra dansk til svensk.

Teleteknisk oversættelse fra dansk til svensk

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har bred erfaring inden for teletekniske oversættelser mellem svensk og dansk. Vi tilpasser oversættelsen efter dine behov og tager hensyn til kilde og målsproget, fagterminologi, målgruppen, og meget mere.

Vi er forsigtige, med hvem der oversætter hvad. Oversætteren vil i dette tilfælde have svensk som modersmål, meget gode sprogkundskaber i dansk, og bred teknisk baggrundserfaring i det aktuelle tekniske område.

Tilbud

Kontakt os venligst på 39 15 81 80, eller send os en e-mail og vi vil hjælpe dig videre og besvare de spørgsmål, du har.

Du kan også kontakte en Project Manager via visitkortet nedenfor. Klik på e-mail-linket, for en personlig kontakt, så får du svar inden for 24 timer (hverdage).

2016-09-06T13:23:13.5188606Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo