Oversættelse fra dansk til tysk inden for IT og Telecom

Vi laver teletekniske oversættelser fra dansk til tysk

Vi laver behovstilpassede oversættelser fra dansk til tysk, inden for IT og Telecom. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere, om hvordan vi kan være til din tjeneste!

Hurtigoversætter har mange års erfaring i IT og teletekniske oversættelser fra dansk til tysk.

Vi tilbyder helhedsløsninger som vi skræddersyr efter emne, målgruppe, sprogvariant og andre faktorer, der kan påvirke ægtheden af ​​oversættelsen.

Dansk-tysk oversætter

Med et stort netværk af freelance oversættere i hele verden, der alle har specialiseret sig i forskellige områder, kan vi garantere oversættelser af meget høj kvalitet, med hurtig levering og til fordelagtige priser, som kun få konkurrenter kan matche.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter er meget selektiv i valget af oversættere, og vi garanterer, at oversætterne, vi vælger til dit projekt altid har de rette kompetencer i henhold til dine krav og ønsker.

Bed nu om at se et tilbud!

Du sparer værdifuld tid og unødvendige udgifter ved at samarbejde med os. Vi kender nemlig allerede den oversætter, som er bedst egnet til dit projekt.

Send det materiale, du ønsker oversat, og vi vender tilbage med et overkommeligt tilbud så hurtigt som muligt. Vil du acceptere tilbuddet, og bekræfter du det, starter vi med oversættelsen direkte.

Kontakt os

Ring 39 15 81 80, og få stillet alle dine spørgsmål. Du kan naturligvis også sende en e-mail direkte, til en af vores Project Managers, som du ser på visitkortet nederst på siden. Vi fortæller dig mere om vores særlige tilbud, og om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde!

2016-10-28T14:14:50.8187511Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo