Teleteknisk oversættelse fra dansk til engelsk

Udviklingen går hurtigt inden for IT og Telecom. Vi laver moderne teleteknologiske oversættelser fra dansk til engelsk

Vi laver moderne teleteknologiske oversættelser fra dansk til engelsk.

En teleteknisk tekst kan i princippet være næsten alt fra en teknisk manual inden for telekommunikation, til en IT-teknisk manual for software.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder unik og skræddersyede oversættelser, som vi laver alt efter dit aktuelle emneområde.

Britisk eller amerikansk engelsk

Netop i denne sprogkombination: dansk til engelsk, skal du justere oversættelsen yderligere. De engelske sprogvariationer er nemlig mange, og der er væsentlige forskelle.

Tænk på f.eks. dimensioner og enhedssystemer, terminologiske udtryk, og andre sproglige forskelle der kræver en oversætter med gode sprogkundskaber, og en god sans for sproget.

Vi tilpasser dine tekster uanset om opgavens målsprog er britisk, amerikansk, australsk eller canadisk engelsk.

Britiske oversættere og amerikanske oversættere i Telecom og IT

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter vælger omhyggeligt den oversætter, som skal tage sig af din tekst. Vi ser på tidligere erfaringer, uddannelse og hvilket modersmålssprog oversætteren har.

Hvis din målgruppe befinder sig i Storbritannien, bruger vi en britisk oversætter, og retter oversættelsen sig til ​​det amerikanske marked, bruger vi en amerikansk oversætter.

På den måde kan du altid være sikker på, at du får en ordentlig oversat tekst, og da vores oversættere bor i forskellige lande og i forskellige tidszoner, kan vi garantere lynhurtig levering med yderst konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et overkommeligt tilbud

Ring 39 15 81 80 eller send os en e-mail for mere information. Vi fortæller dig det du har brug for at vide, og hvordan du beder om et tilbud for din oversættelse.

Sammen med dig, skræddersyr og tilpasser vi missionen på grundlag af de behov og ønsker du har. Du vil opdage at høj kvalitet, ikke nødvendigvis behøver at koste en formue!

2016-09-07T12:44:15.0276160Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo