Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Teleteknisk oversættelse fra finsk til dansk

Udviklingen i IT- og Telecom-branchen går lynhurtigt. Vi holder os løbende opdateret, så vi altid er ajour med branchen.

Vi tilbyder teletekniske oversættelser fra finsk til dansk. Ring i dag på 39 15 81 80, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Vi har stor erfaring med oversættelser inden for IT og telekommunikation.

Vi garanterer dig oversættelse i højeste kvalitet, så at du kan få succes med din internationale kommunikation!

Finsk-dansk oversætter

For at kunne leverer oversættelser i højeste kvalitet, er vi meget omhyggelige med at udvælge vores oversættere, så at vi finder den helt rette oversætter til netop dit projekt.

Det betyder, at oversætteren vil have dansk som modersmål samt en veldokumenter godt kendskab til finsk. Derudover vil oversætteren have en relevant baggrund inden for dit teletekniske felt, enten via arbejdserfaring eller relevant uddannelse. Sidt men ikke mindst kræver vi, af alle oversættere, som vi samarbejder med, at de skal have minimum 5 års erfaring med at oversætte professionelt.

Denne kombination af solide sprogfærdigheder samt særdeles godt kendskab til netop din branche gør, at vi kan til tilbyde dig en oversættelse i højeste kvalitet, hvor den rette terminologi og de korrekte fagtermer vil blive brugt.

Lokalisering

Hos os tilpasser vi også oversættelsen, så den lever op til dine krav, og vi skræddersyr den efter den teleteknologiske terminologi, din teksts målgruppe, samt det geografiske område hvor selve oversættelsen skal bruges. Al denne tilpasning kaldes også for lokalisering, og det er en integreret del af vores service.

Få et tilbud i dag!

Ønsker du et tilbud? Så send dine tekster til os, hvor du også specificere sprogkombinationen samt eventuelle andre ønsker. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt med et tilpasset tilbud, der tager højde for dine behov og ønsker.

Ring til os

Vil du hellere tale med os, er du også altid velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80. Vi svarer gerne på dine spørgsmål, rådgiver dig og sammen finder vi den løsning, som er den bedste for dig.

2018-10-10T10:57:39.0086162Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo