Teleteknisk oversættelse fra finsk til dansk

Udviklingen i IT- og Telecombranchen går lynhurtigt. Vi laver moderne teletekniske oversættelser fra finsk til dansk.

Vi tilbyder moderne teletekniske oversættelser fra finsk til dansk. Ring i dag på 39 15 81 80, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har stor erfaring med oversættelser inden for IT og telekommunikation.

Vi garanterer dig oversættelse af dine finske tekster der er af den højeste kvalitet. Ikke nok med det, får du hos os konkurrencedygtige priser og korte leveringstider. Bedre kan det simpelthen ikke blive!

Finsk-dansk oversætter

Vores danske oversættere er nøje udvalgt af vores Project Managers, og vi ansætter kun oversættere med en relevant baggrund i forhold til din tekst.

En stor fordel ved at tillade os at oversætte dine finske tekster til dansk, er at vi allerede kender oversætteren, der har de helt rigtige kompetencer til din mission.

Lokalisering

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilpasser oversættelsen så den lever op til dine krav, og skræddersyr den efter den teleteknologiske terminologi, din teksts målgruppe, samt det geografiske område hvor selve oversættelsen skal bruges. Al denne tilpasning kaldes også for lokalisering, og er en underforstået del af vores fremgangsmåde.

Anmod om et tilbud i dag!

Send dine tekster til os, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt efter at have set på materialet. Du vælger selv helt frit, om du er interesseret i tilbuddet. Spar tid og penge ved at bruge os. Vi ved, med det samme hvilken af vores oversættere der er bedst egnet til forskellige opgaver.

Kontaktoplysninger

Kontakt os på 39 15 81 80 eller ved at sende os en e-mail. Vi vil hjælpe dig videre, og vores Project Managers vil besvare dine eventuelle spørgsmål og fortælle dig mere om vores gode og overkommelige tilbud.

2016-10-21T13:40:02.1119097Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo