Oversættelse fra fransk til dansk inden for IT og Telecom

Vi laver teletekniske oversættelser der lever op til de moderne krav og standarder

Vi laver teletekniske oversættelser fra fransk til dansk, der lever op til de moderne krav og standarder. Ring 39 15 81 80 lige nu, og vi besvarer alle dine spørgsmål!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har i mange år leveret fransk-danske oversættelser af tekster inden for IT og telekommunikation.

Med specialiserede oversættere i forskellige IT og teletekniske discipliner, garanterer vi de bedste oversættelser til yderst konkurrencedygtige priser.

Områder i IT og Telecom

Der er mange forskellige specialiseringer og discipliner i IT og telebranchen. Vi oversætter tekster relateret til: system- og elektroteknik, og informations- og datateknik.

Kunder og målgrupper

De kunder vi har spænder fra at være private firmaer, til store virksomheder og offentlige institutioner. Målgrupperne er ofte forskellige leverandører, operatører og slutbrugere.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilpasser projektet til de behov du har. Dine franske tekster behandles af en nøje udvalgt oversætter med de rette sprogkundskaber, tilstrækkelig uddannelse, og tidligere erfaring med teletekniske oversættelser.

Få et særligt tilbud i dag!

Vores priser er generelt lavere end de fleste andre konkurrenters, men til trods for dette garanterer vi den højeste kvalitet, og de korteste leveringstider.

Send tekstfilerne, du ønsker oversat, så kommer vi tilbage til dig med et overkommeligt tilbud, så hurtigt som muligt.

Hvordan kontakter jeg Hurtigoversætter?

Ring 39 15 81 80 eller send en e-mail direkte til en af vores dygtige Project Managers via visitkortet nedenfor, og vi vil besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre.

Vi er overbeviste om, at vi har de rette kvalifikationer til at være i stand til at kunne hjælpe dig hurtigt, så tøv ikke med at kontakte os i dag!

2016-09-23T07:48:13.7140826Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo