Teleteknisk oversættelse fra norsk til dansk

Vi laver moderne teletekniske oversættelser fra norsk til dansk

Vi tilbyder moderne teletekniske oversættelser fra norsk til dansk. Ring 39 15 81 80 så får du mere information!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har de tekniske færdigheder, der er nødvendige for gode og højkvalitative IT- og Telecom oversættelser, der er 100 % sprogligt korrekte.

Norsk-dansk oversætter i IT og telekommunikation

Når du sender en anmodning til os vedrørende en teleteknisk oversættelse fra norsk til dansk, tilpasser vi hele projektet efter dette.

Vi beskæftiger en nøje udvalgt oversætter med dansk som modersmål, et gennemprøvede kendskab til norsk (bokmål / nynorsk), og tilstrækkelig uddannelsesbaggrund i forhold til det aktuelle ekspertisefelt.

Lokalisering

Vi tilpasser også oversættelsen til målgruppen, terminologien og andre faktorer, der kan påvirke selve tekstbearbejdningen.

Når man tilpasser en oversættelse på denne måde, kaldes det lokalisering. Vi arbejder altid på dette grundlag, hvilket giver dig som kunde, en stor sikkerhed for, at budskabet i oversættelsen er det samme som i originalteksten.

Omkostningseffektive procedurer giver konkurrencedygtige priser

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter kan, takket være en omkostningseffektiv arbejdspraksis, moderne software teknologi, og kompetente oversættere, garantere kvalitetssikrede tekster til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi mener, at god kvalitet ikke behøver at være dyrt, og stræber altid efter at kunne give vores kunder de mest fordelagtige priser uden at kompromittere med kvaliteten.

Tilbud

Velkommen til at ringe 39 15 81 80 eller til at sende en e-mail. Vi besvarer alle dine spørgsmål, og fortæller dig gerne mere om hvordan du drager fordel af vores tilbud.

Så mange tilfredse kunder kan ikke tage fejl! Kontakt os venligst i dag, og vi vil tilpasse din norsk-dansk oversættelse, så den bliver baseret på dine personlige behov og ønsker.

2016-10-25T12:27:37.5308796Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo