Teleteknisk oversættelse fra spansk til dansk

Vi tager os af din teletekniske oversættelse fra spansk til dansk

Vi tilbyder moderne oversættelser fra spansk til dansk, inden for IT og Telecom.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter kan med veluddannede, kompetente modersmålsoversættere garantere kvalitetssikrede teletekniske oversættelser fra spansk til dansk.

Vi oversætter alle typer dokumenter og kan håndtere de fleste filformater. Vores oversættere har altid en relevant baggrund i forhold til fagområdet.

Spansk-dansk oversætter i IT og telekommunikation

Vi udvælger nøje oversætteren, der vil behandle dine IT og teletekniske tekster fra spansk til dansk.

Vores Project Managers ser på oversætterens baggrund, ekspertise, modersmål og sproglige færdigheder i kildesproget som her er spansk.

I dette tilfælde, er oversætteren ofte trænet i flere år i Spanien inden for IT- og telebranchen, og holder sig ajour med, den seneste udvikling.

Indhent et tilbud

Få et tilbud på din oversættelse fra spansk til dansk ved at sende os en e-mail med dine tekster vedlagt. Vi analyserer materialet, og vil vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje. Du betaler intet indtil du aktivt accepterer tilbuddet og bekræfter ordren.

Kontakt

Ring til os på 39 15 81 80 eller kontakt Project Manageren via visitkortet nedenfor, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

2016-09-08T09:28:49.3708674Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo