Oversættelse fra svensk til dansk inden for IT og Telecom

Vi udfører oversættelser fra svensk til dansk inden for Telecom.

Udvikling inden for Telecom industrien går stærkt fremad. Vi holder os ajour, og tilbyder professionelle oversættelser fra svensk til dansk.

Telekommunikationsbranchen er stor og omfatter aktører som; leverandører af hard- og software, producenter, operatører, myndigheder og slutbrugere dvs. kunderne.

Med sådan en bred industri er der også et stort behov for oversættelse af forskellige teletekniske og informationstekniske dokumenter mellem forskellige sprog.

Vi tilbyder kvalitetssikrede oversættelser af teletekniske tekster fra svensk til dansk.

Krav til oversætterne inden for Telekommunikation

Hos os fokuserer vi på at leverer oversættelser i højeste kvalitet samt at give vores kunder den bedste service og vejledning. For at gøre dette, stiller vi høje krav til vores oversættere.

Læs kravene her:

  • Oversætterene skal have en relevant baggrund inden for IT og Telecom industrien, enten i form at arbejdserfaring inden for branchen eller en relevant uddannelse. Dette sikrer, at oversætterne forstå hvad der bliver skrevet om og kan anvende korrekt terminologi og fagudtryk.
  • Vi benytter udelukkende modersmålsoversættere; oversætterne har i denne sprogkombination derfor dansk som modersmål samt dokumenterede sprogkundskaber i svensk.
  • Minimum 5 års erfaring med at oversætte professionelt.

Kombinationen af brancheindsigt samt sproglige færdigheder gør, at vi kan tilbyde dig oversættelser i højeste kvalitet!

Få et skræddersyet tilbud

Ønsker du et tilbud? Så send os en e-mail med dine tekster og angiv sprogkombination samt eventuelle præferencer. Så vender vi tilbage inden længe med et skræddersyet tilbud, der lever op til dine ønsker og behov.

Kontakt os

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål eller give råd og vejledning omkring dine oversættelsesprojekter. Ring til os på telefonnummer 39 15 81 80 , så hjælper vi dig på vej!

2018-10-10T09:51:31.6869237Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo