Oversættelse fra svensk til dansk inden for IT og Telecom

Den teletekniske udvikling går stærkt fremad. Vi laver moderne teletekniske oversættelser fra svensk til dansk

Den teletekniske udvikling går stærkt fremad. Vi holder os ajour, og tilbyder moderne teletekniske oversættelser fra svensk til dansk.

Telekommunikationsbranchen er stor og omfatter aktører som: leverandører af hard- og software, producenter, operatører, myndigheder og slutbrugere dvs. kunderne.

Med sådan en bred industri er der også et stort behov for oversættelse af forskellige teletekniske og informationstekniske dokumenter mellem forskellige sprog.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder kvalitetssikrede oversættelser af teletekniske tekster fra svensk til dansk.

Telekommunikation som emneområde

Telekommunikationsteknik, også kendt som teleteknik, indgår traditionelt i begreberne system- og elektroteknik, men kan også indgå i informationsteknologi, datateknik eller datalogi.

Behovet for oversættelser er enormt, hvis vi ser på alle delområderne, og når det kommer til forskning i Telecom indgår selv emner som medie- og kommunikationsvidenskab, informatik, teleinformatik, og teleøkonomi.

Vi engagerer i denne sprogkombination, oversættere med dansk som modersmål, dokumenterede sprogkundskaber i svensk, og en relevant baggrund i forhold til oversættelsens emne.

Hvad koster en teleteknisk oversættelse fra svensk til dansk?

Omkostningerne er beregnet på en grundsats pr ord, og vil naturligvis variere afhængigt af mængden af tekst og dokumenttypen. Men med den mest moderne teknologi og omkostningseffektive procedure, kan vi garantere konkurrencedygtige priser, hurtig levering og dette naturligvis uden at gå på kompromis med den høje kvalitet!

Et fornemt tilbud

Ring 39 15 81 80 og tal med os eller send os en e-mail med dine tekster. Der går ikke længe før du modtager et svar fra os, med et pænt tilbud på din teletekniske oversættelse.

2016-09-26T08:21:11.3686395Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo