Teleteknisk oversættelse fra engelsk til dansk

Vi laver teleteknologiske oversættelser fra engelsk til dansk

Vi tilbyder moderne teleteknologiske oversættelser fra engelsk til dansk.

Hurtigoversætter tilbyder skræddersyede og behovsbaserede oversættelser af højeste kvalitet.

Vi har en bred vifte af kunder i denne kategori, og får ofte opgaver der består af forskellige hard- og softwareproducenter der skal bruge oversættelser af manualer og andet teknisk information, fra engelsk til dansk.

Teleteknisk terminologi

IT og Telecom industrien er inddelt i mange forskellige kategorier og genrer. Udviklingen skrider hastigt fremad, og derfor er det også vigtigt at have den nødvendige ekspertise der kræves for en terminologisk korrekt oversættelse.

Med hjælp fra oversættelseshukommelser og moderne software, kan vi arbejde effektivt og hurtigt, hvilket også resulterer i korte leveringstider og konkurrencedygtige priser.

Oversætter i Telecom og IT

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har adgang til de bedste oversættere i branchen, der er velbevandret i de forskellige tele-, og informationsteknologiske discipliner.

Vi holder os ajour med, hvad der sker i branchen, og garanterer dig et moderne sprog, der er godt tilpasset til dagens marked.

Dine tekster vil blive behandlet af en af vores danske oversættere, med stor erfaring inden for fagområdet.

Kontakt os for et overkommeligt tilbud

Kontakt os på 39 15 81 80 eller send en e-mail for et konkurrencedygtigt tilbud på en teleteknologisk oversættelse fra engelsk til dansk. Vi oversætter alt fra forskellige hjælpesystemer til manualer og undervisningsmateriale.

2016-10-06T08:59:40.2772938Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo