Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Industrielle oversættelser til og fra engelsk

Vi oversætter alle typer af industrielle tekster, til og fra engelske sprogvarianter.

Vi oversætter dine manualer, maskintekniske instruktioner, og produktbrochurer til og fra engelsk. Kontakt os på 39 15 81 80, så skræddersyr vi din oversættelse, ud fra dine behov og specielle ønsker!

At oversætte instruktioner, manualer, og produktoplysninger til engelsk kræver oversættere med særlige kompetencer i såvel sprog, som fagområde.

Vi tilbyder præcise oversættelser, til og fra engelsk. Vi har adgang til et stort globalt netværk af freelanceoversættere, der har bred erfaring inden for de industrielle områder.

Lokalisering - britisk eller amerikansk engelsk?

Det engelske sprog er det officielle sprog i mange forskellige lande, men selvom sproget er det samme, er der stadig forskel på både stavning og grammatik fra land til land. Derudover bliver der også anvendt forskellige dimensioner, systemenheder samt fagspecifik terminologi inden for den industrielle sektor i de forskellige lande.

Det at vi kan tilpasse oversættelsen til den rette engelske variant kaldes lokalisering. Dette betyder, at vi ikke blot laver en oversættelse af din tekst, men at vi tilpasser den lokalt. Denne ydelse er altid inkluderet i vores service.

Vi skræddersyr din oversættelse, så den er lavet efter dine behov og præferencer, og vi sørger for, at du får et færdigt produkt, som er klar til brug med det samme, efter levering. Vi arbejder med oversættere i alle engelsktalende lande, og i alle geografiske områder.

Hvilke dokumenttyper kan vi oversætte?

Via vores store netværk af dygtige oversættere, kan vi tilbyde oversættelser inden for alle områder i industri- og produktionssektoren. De typer dokumenter, som vi oversætter mest af er; brugsanvisninger for redskaber og udstyr, produktbrochure samt præsentationsmateriale. Men vi tilbyder også oversættelser af andre typer af dokumenter. Kontakt os derfor gerne, hvis du har spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe.

Professionelle oversættere inden for industrisektoren

Vi skræddersyr hvert projekt, og vælger nøje den oversætter, som vi mener passer bedst til dit projekt i forhold til erfaring og kompetencer.

Alle vores oversættere er uddannede og har med mange års erfaring i at oversætte tekster inden for industrisektoren. Derfor kender de til den fagspecifikke terminologi, hvilket sikre dig en oversættelse i højeste kvalitet.

Tilbud

Du er altid mere en velkommen til at ringe 39 15 81 80, så kan du tale med en af vores Project Managers. De er altid klar til at svare på dine spørgsmål. Ønsker du et tilbud, så send os gerne den tekst, du ønsker oversat, og angiv gerne hvilket sprog, det skal oversættes til, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig videre med din succes!

2018-09-07T15:27:23.0396495Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo