Industrielle oversættelser til og fra engelsk

Sverige eksporterer blandt andet personbiler, busser, og traktorer til forskellige engelsktalende lande. Vi oversætter alle typer af industrielle tekster, til og fra engelske sprogvarianter.

Vi oversætter dine manualer, maskintekniske instruktioner, og produktbrochurer til og fra engelsk. Kontakt os på 39 15 81 80, så skræddersyr vi din oversættelse, ud fra dine behov og specielle ønsker!

At oversætte instruktioner, manualer, og produktoplysninger til engelsk kræver oversættere med særlige kompetencer i såvel sprog, som fagområde.

Samarbejd med oversættelsesbureau Hurtigoversætter for præcise oversættelser, til og fra engelsk. Vi har adgang til et stort globalt netværk af freelanceoversættere, der har bred erfaring i alle mulige industrielle områder.

Lokalisering - britisk eller amerikansk engelsk?

Engelsk tales i mange forskellige lande, og det er ikke kun stavning og grammatik der adskiller de forskellige varianter fra hinanden, men det kræver også kendskab til bl.a. forskellige dimensioner, og systemenheder, samt terminologisk kendskab til forskellige industrielle områder.

Denne kompetence er netop hvad oversættelsesbureauet Hurtigoversætters oversættere har. Lokalisering, eller rettere sagt, at vi ikke blot laver en oversættelse af din tekst, men at vi tilpasser den lokalt. Dette er underforstået i vores service, og det er altid inkluderet i vores tilbud.

Vi skræddersyr din oversættelse så den er lavet efter dine behov og præferencer, og sørger for, at du får et helt fejlfrit produkt, der er klar til brug med det samme, efter levering. Vi arbejder med oversættere i alle engelsktalende lande, og i alle geografiske områder.

Hvilke dokumenttyper kan i oversætte?

Listen over, hvad vi kan oversætte er endeløs, fordi området industri og produktion er så stort, men hvis vi skal nævne nogle få, får vi ofte anmodninger om oversættelser af: brugsanvisninger for forskellige redskaber og udstyr, produktbrochurer, og præsentationsmateriale.

Vi kan oversætte alle typer af dokumenter til og fra alle engelske sprogvarianter. Længere nede på siden finder du links til andre sprogkombinationer, som vi oversætter mest til og fra.

Tilbud

Velkommen til at ringe 39 15 81 80, så kan du tale med en af vores Project Managers. De vil svare på alle dine spørgsmål, og gøre dig opmærksom på de nødvendige aspekter af oversættelsen. Du kan også sende dit materiale til os, så ved vi straks hvordan din tekst ser ud, og kan derfor straks oplyse dig om prisen. Har du kun en mindre tekst (et enkelt A4 ark), kan du også sagtens udfylde formularen til højre på siden.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig videre med succes!

2016-10-28T14:23:43.3620001Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo