Oversættelser fra dansk til engelsk inden for industri og produktion

Danmarks eksport til Storbritannien og USA består hovedsageligt af produkter i bilindustrien. Vi oversætter instruktioner og specifikationer fra dansk til britisk og amerikansk engelsk

Danmarks eksport til Storbritannien og USA består hovedsageligt af produkter i bilindustrien. Vi oversætter instruktioner og specifikationer fra dansk til alle varianter af det engelske sprog.

Danmark importerer hovedsageligt tekniske produkter i bilindustrien til Storbritannien. Men der fremstilles også andre produkter til Storbritannien, eksempelvis lægemidler, træ, papir, olieprodukter, og metaller, tilhører en stor del af eksporten.

Eksporten til USA indeholder bl.a.: industrielt udstyr, lægemidler, biler og køretøj- relaterede produkter, IKT og energirelaterede produkter.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder oversættelse i alle industrisektorer, og af alle former for tekster. Vi har specialiserede oversættere på forskellige områder.

Engelske oversættere i forskellige lande

Om det så er en oversættelse til australsk, canadisk, britisk eller amerikansk engelsk, har vi altid evnerne og kompetencen til at lave en højkvalitativ, lokaliseret oversættelse.

I oversættelsesbureauet Hurtigoversætter, tilpasser vi altid oversættelsen efter kilde- og målsprog, geografisk område, samt de lokale forhold, der kan påvirke oversættelsen.

Hurtigt, en tilpasset engelsk oversættelse til rimelige omkostninger

Det kan du være helt sikker på, er muligt hos os! Modtag et tilbud på din oversættelse, ved at sende dine tekstfiler via e-mail. Vi undersøger teksterne, og vender tilbage med et skræddersyet, og konkurrencedygtigt tilbud. Ring og tal med os på 39 15 81 80, og vi vil finde den løsning, der passer dig bedst.

Vil du have en kvalitetssikret oversættelse til en rimelig pris, og samtidig være sikker på at få oversættelsen til en bestemt dato? Tøv da ikke med at kontakte os! Vi leverer det, vi lover: høj kvalitet, rimelige priser og hurtig levering!

2016-09-07T12:42:23.7811099Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo