Oversættelser fra dansk til norsk inden for industri

Fiskeindustrien er stor i Norge. Vi oversætter samarbejdsaftaler og meritfortegnelser, fra dansk til norsk

Ring 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere om vores prisværdige oversættelsestjenester. Vi samarbejder med sagkyndige oversættere inden for blandt andre fiskeindustrien.

Ligesom mange andre sprog, har selv norsk, forskellige sprogvarianter. Det betyder at oversættelse til norsk, derfor også kræver at oversætteren, skal have kendskab til bokmål og nynorsk.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilpasser altid dine tekster til publikum, og det geografiske område, hvor oversættelsen skal bruges.

Job i Norge

Norske selskaber rekrutterer ofte dansk arbejdskraft, og danskerne har tendens til at søge job i Norge for at arbejde der, i forskellige brancher og sektorer.

Mange danskere vælger at søge arbejde i fiskeindustrien, såsom læger og sygeplejersker, men også ingeniører.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter bearbejder og oversætter såvel meritfortegnelser eller CV til privatpersoner, som samarbejdsaftaler, og personalehåndbøger for virksomheder. Kort sagt, oversætter vi alle slags tekster, fra dansk til norsk.

Oversættelse fra dansk til norsk

Send os en e-mail med dine tekster, så analyserer vi materialet, taler med oversætteren, som vi anser for at være bedst egnet til din mission, og kommer derefter tilbage, med et konkurrencedygtigt tilbud.

Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, du har modtaget, starter vi med tekstoversættelsen, øjeblikkeligt. Takket være dygtige oversættere, omkostningseffektive praksisser, og den mest moderne software, kan vi levere hurtige, kvalitetssikrede oversættelser, til rimelige omkostninger.

Kontakt os

Vi er glade for at besvare dine spørgsmål, og fortæller dig gerne mere om, hvordan vi arbejder. Ring nu på 39 15 81 80. Vi tilpasser hele projektet med udgangspunkt i de behov og krav, du har.

2016-10-19T11:36:42.0218660Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo