Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser fra dansk til spansk i industrielle områder

Vi oversætter produktionsmanualer og tekniske instruktioner fra dansk til spansk, inden for blandt andet bilindustrien.

Vi oversætter produktionsmanualer og tekniske instruktioner fra dansk til spansk i blandt andet bilindustrien.

Spanien er et land, der investerer kraftigt i miljø, energi og bilindustrien, og der er derfor et stigende behov for dansk-spanske oversættelser.

Vi tilbyder kvalitetsoversættelser fra dansk til spansk i forskellige sektorer og brancher.

Spanske oversættere med de rigtige kvalifikationer

Vi har den nødvendige ekspertise til at oversætte til alle de spanske sprogvarianter, og i alle fagområder. Instruktioner, manualer, eller andre tekniske tekster er intet som helst problem, for vores oversættere.

Vi har nemlig adgang til de mest kompetente, og kvalificerede oversættere i et globalt netværk. Samtlige har, i denne sprogkombination, spansk som modersmål og relevant uddannelse i forhold til teksten.

Du vil modtage en oversættelse af den absolut bedste kvalitet, tilpasset til dine behov og ønsker. Kontakt os på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere!

Lave omkostninger - den bedst mulige kvalitet

God kvalitet betyder normalt dyre omkostninger. Men vi tilbyder kvalitetsoversættelser til en lav pris, og tillige med yderst korte leveringstider!

Hvis du vil bede om en pris på netop din oversættelse, skal du blot sende os en e-mail med dine tekster. Så kan du selv erfare hvorfor vi er et af de mest efterspurgte oversættelsesagenturer på det europæiske marked i dag!

Ring til os

Vi er glade for at besvare dine spørgsmål, og fortæller dig gerne mere om vores tilbud. Ring 39 15 81 80, så du kan tale med en af vores Project Managers, som vil hjælpe dig videre. Du kan også kontakte en af vores Project Managers direkte, via linket i visitkortet nedenfor.

2018-09-07T15:43:45.1084269Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo