Oversættelse fra engelsk til dansk i industri og produktion

Vi oversætter produktionsmanualer og instruktioner fra forskellige engelske sprogvarianter til dansk, inden for eksempelvis bilindustrien

Vi oversætter tekniske manualer, og håndbøger fra engelsk til dansk, i eksempelvis bilindustrien.

Engelsksproget varierer meget, afhængigt af landet, hvor det tales. Indebærer oversættelsen en amerikansk teknisk instruktion, der skal oversættes til dansk, adskiller det sig markant, fra eksempelvis den britiske dialekt.

Forskellige måle-, længde-, og systemenheder skal overvejes, og tages i betragtning, i oversættelsen til og fra diverse engelske sprog.

Hurtigoversætter vælger omhyggeligt oversættere baseret på de behov og ønsker, du har, og vi skræddersyr altid din opgave, efter dine betingelser, samt kilde- og målsprogene.

Danske oversættere med en baggrund i dit fagområde

Når du bestiller en oversættelse af os i oversættelsesbureauet Hurtigoversætter er lokaliseringen altid inkluderet i det tilbud du får af os.

Det betyder, at oversættelsen er tilpasset det geografiske område, din målgruppe, og de lokale forhold, der påvirker indholdet af teksten. Det kan være dialektale variationer, eller omskrivninger af måle-, og længdeenheder.

I dette tilfælde behandles din engelske tekst ud fra: den engelske sprogudgave, det danske publikum, samt relevant terminologi, i forhold til tekstens industrielle genre.

Kontakt os

Du vil hurtigt finde ud af hvorfor vi kalder os hurtigoversætter, og hvad der gør os til de bedste, i branchen! Send os nu en e-mail, eller ring 39 15 81 80, og vi fortæller dig hellere end gerne, mere om, hvordan du anmoder om et tilbud, og om hvilken løsning vi tror, er den bedste for din opgave. Gennem omkostningseffektive metoder, ved vi præcis, hvilken af vores dygtige og kompetente oversættere, der har de rette kompetencer til din oversættelse. Vi kan hjælpe dig hurtigt, og levere et kvalitetsprodukt, til en meget pæn og konkurrencedygtig pris!

2016-09-26T08:19:25.7583200Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo