Oversættelser fra finsk til dansk i industri

Vi tilbyder oversættelser fra finsk til dansk af dine tekster, inden for energi-, og miljøindustrien.

Vi oversætter drift instruktioner, og produktbeskrivelser fra finsk til dansk. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

Danmark og Finland samarbejder, sammen med en række andre lande inden for klima-, energi- og bygningspolitik. Samarbejdet mellem de nordiske lande, indebærer et skiftende formandskab for Nordisk Ministerråd, og dette samarbejde er blandt de ældste, og mest omfattende regionale samarbejder i hele verden.

Kort sagt, bygger det politiske samarbejde på fælles værdier, og en vilje til at opnå resultater, der vil bidrage til en dynamisk udvikling, samt øge Nordens kompetencer, og dermed konkurrencekraft. Samarbejde af denne slags sørger også for et behov for oversættelser fra det ene, til det andet sprog.

Oversættelser til flere andre sprog

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter modtager ofte anmodninger i tilfælde, hvor et projekt, skal være oversat til flere sprog.

Vi arbejder med oversættere over hele verden, så hvis du eksempelvis skal have oversat dine produktbeskrivelser fra finsk til dansk og engelsk har vi, hvad der kræves, for en korrekt og nøjagtig oversættelse.

Vi beskæftiger flere oversættere, der arbejder i teams. De oversætter alle, til deres modersmål, så du kan altid være sikker på, at teksten behandles på en professionel, og yderst kvalificeret måde.

Kom i kontakt med os

Med et stort antal faste kunder, et godt ry i branchen som det hurtigst voksende oversættelsesbureau, på hele det europæiske marked, garanterer vi kvalitetssikrede oversættelser, som er ud over det sædvanlige, og altid med "det lille ekstra".

Send nu den tekst, du vil have oversat til os via e-mail og vi vil vende tilbage med et overkommeligt tilbud, snarest muligt!

2016-10-21T13:05:41.1980220Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo