Oversættelser fra norsk til dansk inden for industri

Vi oversætter produktionsmanualer, instruktioner og markedsføringsmateriale fra norsk til dansk, inden for blandt andre off-shoreindustrien

Vi oversætter produktionsmanualer, instruktioner og markedsføringsmateriale fra norsk til dansk, inden for blandt andre off-shoreindustrien. Hvis du ringer 39 15 81 80, kan du høre mere om hvad vi tilbyder dig, som vores kunde!

Oversætterbureauet Hurtigoversætter modtager gentagne ordrer fra norske og danske aktører i branchen industri og produktion, samt logistik og transport.

Vi håndterer og bearbejder alt fra instruktioner og manualer, til præsentationer og marketingsmateriale.

Produktoplysninger fra norsk til dansk

Olie- og gasindustrien er Norges vigtigste industri, og nordmændene søger ofte arbejdskraft og samarbejde på tværs af grænsen.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter udfører ofte oversættelser af alt fra produktbrochurer, til præsentationsmateriale, fra norsk til dansk.

Med sagkyndige, højtuddannede og erfarne norsk-danske oversættere, kan vi garantere produkter, som er af højeste kvalitet.

Bed om et tilbud og bliv overrasket

Send det tekstmateriale du vil have oversat til os, og vi analyserer materialet, og vil komme tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Vi er omhyggelige med at vælge oversættere som har de rette kvalifikationer til netop din opgave, så du altid kan føle dig sikker på, at den person der håndterer dine tekster, har den nødvendige ekspertise, for en nøjagtig oversættelse.

Ring til os

Kontakt os på 39 15 81 80 for kvalitetsoversættelser til rimelige priser, og med hurtig levering. Vi er det hurtigst voksende oversættelsesbureau i Europa i dag, og er i øjeblikket ved at udvide os til flere nye lande.

2016-10-21T13:02:55.7502028Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo