Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelser til og fra spansk, inden for industri

Vi udfører oversættelser inden for den industrielle sektor til og fra spansk

Vi oversætter dine manualer og instruktioner til og fra spansk. Kontakt os nu på 39 15 81 80.

Spaniens industrielle sektor spiller en afgørende rolle for udenrigshandel, da ca. en tredjedel af produktionen eksporteres. Spanien investerer i dag i vedvarende energi og elbiler.

Spanske sprogversioner

Vi udfører oversættelser til spansk inden for den industrielle sektor. Blandt andet har vi stor erfaring med at oversætte mekaniske instruktioner, tekniske manualer og produkter til og fra forskellige spanske sprogversioner.

Vi skræddersyr alle vores projekter. Vi udvælger vores oversættere med største omhu, og vi ansætter kun folk med en passende uddannelse, og modersmål i målsproget.

Vi leverer kvalitetssikrede oversættelser til konkurrencedygtige priser. Vores leveringstider er korte, takket være effektive rutiner, dygtige oversættere, samt erfarne Project Managers.

Tilbud

Ønsker du et tilbud? Send os gerne det materiale, som du vil have oversat, og angiv gerne hvilket sprog, det skal oversættes til. Så kommer vi tilbage med et skræddersyet tilbud til dig inden for kort tid.

Kontakt os

Vi står altid til rådighed og er klar til at hjælpe os. Har du spørgsmål, er du derfor altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 39 15 81 80. Vi fortæller dig gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

2018-09-07T15:42:06.7201620Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo