Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Amerikansk kort

Vores amerikanske oversættelsesbureauer i USA hjælper dig med dine professionelle oversættelser. Anmod om et uforpligtende tilbud, ved at udfylde formularen til højre, eller send os dine dokumenter via e-post. Vi vil da vende tilbage hurtigst muligt!

Amerikansk oversættelsesbureau i USA

Amerikansk engelsk, er den variant af det engelske sprog, som tales i USA. Ca. to tredjedele af verdens befolkning med engelsk som modersmål, bor i USA, hvilket betyder, at dialekten betegnes som den største af de engelske dialekter.

De fleste mennesker taler et rimelig godt engelsk i dag. Men behovet er stadig stort, når det kommer til professionelle og grammatisk korrekte engelske oversættelser.

Oversættelser til amerikansk engelsk

Vores amerikanske oversættelsesbureauer i USA har bred erfaring med kvalificerede oversættelser til, og fra amerikansk engelsk.

Amerikansk indfødte oversættere med ekspertise, for eksempel indenfor områder såsom journalistik, logistik, e-handel, samt IT er til vores rådighed. Vi kan garantere, at vores konkurrenter har svært ved at tilbyde de samme høje standarder til vores lave priser, og med den samme hurtige levering.

Sprogkombinationer med amerikansk engelsk

Vores kvalificerede oversættere og projektledere arbejder i et tæt fællesskab. Oversættelsen er udarbejdet i henhold til dine ønsker. Det betyder ikke noget, hvor vidt det handler om en amerikansk-dansk oversættelse eller dansk-amerikansk oversættelse. Vi har ekspertisen til alle sprogkombinationer i forskellige markedsområder.

Amerikanske oversættere med lokal viden, sprogviden samt kulturel viden vil garantere dig den bedst mulige kvalitet, samt meget korte leveringstid.

Ekspertise og erfaring

Hurtigoversætters oversættelsesservice har mere end 21 års erfaring i oversættelse til engelsk. Sprogkombinationer: engelsk-dansk, engelsk-hollandsk og engelsk-tysk har f.eks. været meget ofte brugte kombinationer, siden virksomheden blev til.

Gratis prisstilbud

Hvor meget koster en amerikansk oversættelse? Find ud af dette lige nu, ved at anmode om et tilbud. Til højre er en formular du kan udfylde, og sammen med den tekst du ønsker oversat, sende til os.

Er der flere sider? Scan og vedhæft dem i en mail. Vi vil da analysere teksten, og sender et uforpligtende tilbud, så hurtigt som muligt.

Spørgsmål og svar

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig at samarbejde med Danmarks bedste oversættelsesbureau. Vi garanterer dig at du ikke vil fortryde det! Vi yder altid den bedste service, og vi hjælper dig med at lykkes!

Vores kontaktoplysninger kan findes på siden: Kontakt. Vi har åbent mellem 08:00 og 17:00. Hvis du foretrækker at sende dine spørgsmål via e-post skal du naturligvis være velkommen til det!

2019-11-20T13:45:53.3305417Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.