Vi oversætter ofte dokumenter til italiensk. Ring til os på 39 15 81 80 , og stil alle dine spørgsmål allerede i dag!

Oversættelser til italiensk

Din italienske oversættelse er i gode hænder i vores oversættelsesbureau. Send blot din tekst til os pr. e-mail, så får du et gratis tilbud. En af vores Project Managers vil se din tekst igennem og sende dig et pristilbud med det samme.

Oplys venligst det ønskede leveringstidspunkt i din forespørgsel om et tilbud.

Oversættelser til italiensk bliver varetaget af italienske modersmålstalende. Der bliver læst grundig korrektur på teksterne, før vi sender dem til dig, så du kan bruge dem med det samme.

Vores priser for oversættelse til italiensk

Vores pris på oversættelse fra dansk til italiensk er DKK 1,49 per ord, og for oversættelser fra italiensk til dansk er prisen DKK 1,64 per ord. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser.

Vores italienske oversættelsesbureau

Vi ser frem til at høre dig!

Send din tekst til os via e-mail.

Du kan regne med os, når det gælder italienske oversættelser inden for alle områder. Foruden medicinske, finansielle, tekniske og marketingsorienterede oversættelser kan vores oversættelsesbureau også hjælpe dig med autoriserede oversættelser, tolke (til retten) og apostillestempler på oversættelser, hvis de skal bruges som juridiske dokumenter i udlandet.

Din tekst er i gode hænder hos os.

Vores italienske freelanceoversættere arbejder også om aftenen og i weekenden; derfor kan vi garantere kort leveringstid. Det kan ikke blive hurtigere. Hvis du ønsker et tilbud, skal du blot udfylde forespørgselsformularen til højre eller sende din tekst direkte til os pr. e-mail.

Klik her hvis du vil sende en os en e-mail.

Vi ser frem til at høre fra dig!

2017-06-20T14:32:15.8163961Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo