Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse til japansk

Oversættelse til japansk
Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har bl.a. erfaring med tekniske, medicinske, juridiske og marketing tekster, men er du i tvivl om hvorvidt vi kan klare en bestemt type af oversættelse, bedes du venligst kontakte os, så vil vi undersøge alle muligheder.

Professionelle oversættere japansk - dansk

Hvor ofte læser du instruktioner, der er vanskelige at forstå, selv om de står på dit eget sprog? Det er et typisk eksempel på dårlige oversættelser.

Hvis du samarbejder med os, behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt der bruges korrekt sprog, og terminologi. Vi har erfarne og højtuddannede oversættere til oversættelse mellem dansk og japansk.

Vi behandler alle forhold og sproglige kendetegn, som kan påvirke det endelige resultat. Vi er klar over de lokale forhold, der som regel altid påvirker en oversættelse. Og disse tager vi hensyn til i din oversættelse, således at den er en korrekt gengivelse af originalteksten- bare til et andet publikum, i et andet land, og til et helt andet sprog, i dette tilfælde japansk.

Hvad koster en oversættelse til og fra japansk

Vores pris på oversættelse fra dansk til japansk er DKK 1,94 per ord, og for oversættelser fra japansk til dansk er prisen DKK 2,24 per ord. Prisen på oversættelser er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser. Hvis du ønsker at se vores prisliste, skal du klikke på linket Priser.

Oversættelsesbureau dansk - japansk

Det er let at få en oversættelse til at mislykkes, hvis oversætteren ikke har en tilstrækkelig baggrund eller uddannelse. Vi samarbejder kun med indfødte oversættere med gode sprogkundskaber i mål-, som kildesprog.

Kontakt: Du kan sende os en e-mail. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80 og få en snak med en af vores Project Managers!

Vi ser frem til at høre fra dig!

2017-06-20T14:32:27.5265670Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.