Juridisk oversættelse til og fra engelsk

Engelske juridiske oversættelser

Vi oversætter dine juridiske dokumenter til og fra engelsk. Send dit materiale, så vender vi tilbage med et godt tilbud!

Vi har stor erfaring i at oversætte juridiske tekster til og fra engelsk. Vores juridiske oversættere har erfaring i alle juridiske discipliner. I det tilfælde at teksterne skal oversættes til engelsk, findes kompetencen i Australien, Canada, USA, England og andre regioner, hvor engelske sprogvarianter er tilgængelige.

Juridiske oversættelsesområder

De juridiske fagområder er talrige. De terminologiske udtryk varierer mellem de forskellige områder, og vi har ekspertisen i de fleste. Vi oversætter juridiske tekster såsom: protokoller, aftaler af forskellige typer og andre generelle juridiske dokumenter.

Kontakt os, hvis du er usikker på, hvordan vi kommer videre med din juridiske oversættelse fra eller til engelsk. Vi vil hellere end gerne informere dig om, hvordan vores arbejdsrutiner ser ud.

Nøglerne til succes

Nøglen til succes hedder det jo, men vi har mange nøgler, der har givet os succes. Det ville være forkert blot at nævne én enkelt. Vi kan ikke nævne alle sammen, men de afgørende "nøgler" er:

  • Automatiseret og digitaliserede arbejdssystemer
  • Specialiseret og dygtige oversættere
  • Evnen til lokalisering - vi kender forskellen mellem dialekter og sproglige varianter
  • "24/7" - vi har oversættere i alle tidszoner, og arbejder derfor døgnet rundt
  • Tildeling af Project Manager, som fungere som jeres personlige kontaktperson igennem hele forløbet.

Vi garanterer oversættelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og endda med hurtig levering.

Skræddersyet tilbud

For at give dig en pris på din juridiske oversættelse er det nødvendigt at se materialet. Vi baserer prisen på en standard pris per ord.

Send dine tekstfiler til os, så analyserer vi materialet, drøfter med oversætteren, og vil vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Du er velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80 , hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde dig.

2018-09-17T09:53:38.2291147Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo