Juridiske oversættelser

Juridiske oversættelser udført af professionelle juridiske oversættere

Brug for en juridisk oversættelse? Send os nu en e-mail.

Oversættelsesbureauet Hurtigoversætter har været førende på markedet for juridiske oversættelser i mange år. Hvad enten du har brug for at få oversat en kontrakt, en arbejdsoverenskomst, en servicekontrakt, en lejekontrakt, et skøde, vedtægter, en politirapport, referater fra retten eller en låneaftale, klarer vi det for dig. Med vores erfarne og kompetente oversættere kan vi sikre dig et højt kvalitetsniveau i oversættelsen af dine (fortrolige) dokumenter.

Prisen på juridisk oversættelse

Vores oversættelsesbureau opretholder yderst konkurrencedygtige priser.

Vælg blot kildesproget i dit dokument, og du vil se priser for oversættelse til forskellige sprog. Vi kan altid tilbyde en yderst konkurrencedygtig pris, som ofte er markant lavere end hos andre oversættelsesbureauer. Dette skyldes, at vi har en stor database med oversættere, som har arbejdet sammen med os i lang tid, et fortrinligt forhold til oversætterne og et solidt kendskab til markedet.

Leveringstid og kvalitet

Hvis du betror din juridiske oversættelse til os, vil vi returnere den til dig på ingen tid. Vore oversættere arbejder ofte om aftenen og i weekenden. Dertil kommer, at vi kun anviser din juridiske oversættelse til professionelle oversættere og translatører, der har målsproget som modersmål og mange års erfaring med oversættelse af juridiske dokumenter.

Bed om et gratis tilbud på din oversættelse

For yderligere oplysninger om vores oversættelsesbureau, specialområder og metoder, kan du se de forskellige afsnit på vores hjemmeside. Her kan du læse om, hvordan du beder om et tilbud på en oversættelse og se, hvilke sprogkombinationer vi tilbyder.

2016-12-30T15:42:37.3217913Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo