Oversætte en juridisk tekst fra norsk til dansk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra norsk til dansk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra norsk til dansk.

Vores oversættere er juridisk kvalificeret med stor erfaring i oversættelser på alle juridiske områder og specialer.

De er velbevandret i det sprog og terminologi, der anvendes i lovgivningen, domstolsafgørelser, forsikringer og aftaler. Hurtigoversætter tilbyder også bekræftede oversættelser der udføres af kvalificerede oversættere.

Juridisk oversættelse fra norsk til dansk

Danmark er en af Norges førende handelspartnere og største eksportmarked for naturlig olie, gas, elektricitet og metaller, blandt mange andre eksportvarer. I dag gør tusindvis af danske datterselskaber forretninger med norske virksomheder og organisationer.

Selv om vores lande er meget ens, er der alligevel forskelle mellem de danske og norske markeder og virksomhedskulture. Behovet for juridisk oversættelse er stadig stort, når det kommer til bl.a. kontrakter og andre juridiske dokumenter.

Juridiske, danske oversættere

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter ansætter udelukkende modersmålstalende juridiske oversættere. I denne sprogkombination vil modersmålet være dansk.

Med meget godt kendskab til norsk, uanset sprogvariation, og en juridisk baggrund, garanterer vi kvalitetssikrede oversættelser af højeste standard.

Et prisværdigt tilbud

Ring til vores Project Managers på 39 15 81 80, de vil fortælle mere om vores services, og hvad vi kan tilbyde. Send dine tekster, og vi vil gennemgå materialet, og vender tilbage med et overkommeligt tilbud, som du i al ro og mag, kan tage stilling til!

2016-09-08T09:26:38.0320838Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo