Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversætte en juridisk tekst fra norsk til dansk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra norsk til dansk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra norsk til dansk.

Vores oversættere er juridisk kvalificeret med stor erfaring i oversættelser inden for alle juridiske områder og specialer.

De er velbevandret i det sprog og terminologi, der anvendes i lovgivningen, domstolsafgørelser, forsikringer og aftaler. Vi tilbyder også bekræftede oversættelser der udføres af kvalificerede oversættere.

Juridisk oversættelse fra norsk til dansk

Danmark er en af Norges førende handelspartnere og største eksportmarked for naturlig olie, gas, elektricitet og metaller, blandt mange andre eksportvarer. I dag gør tusindvis af danske selskaber forretninger med norske virksomheder og organisationer.

Selvom vores lande er meget ens, er der alligevel forskelle mellem de danske og norske markeder og virksomhedskulture. Behovet for juridisk oversættelse er stadig stort, når det kommer til bl.a. kontrakter og andre juridiske dokumenter.

Juridiske, danske oversættere

Vi benytter udelukkende modersmålstalende juridiske oversættere. I denne sprogkombination vil modersmålet være dansk.

Med meget godt kendskab til norsk, og en juridisk baggrund, garanterer vi kvalitetssikrede oversættelser af højeste standard.

Få et tilbud

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til vores Project Managers på 39 15 81 80. De vil fortælle mere om vores services, og hvad vi kan tilbyde.

Ønsker du at få et tilbud, så send os en e-mail med dine tekster. Vi vil gennemgå materialet, og vender tilbage med et skræddersyet tilbud, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

2018-09-17T15:42:03.7211185Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo