Juridisk oversættelse fra dansk til engelsk

Juridiske oversættelser fra dansk til engelsk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra dansk til engelsk.

I en juridisk oversættelse er det yderst vigtigt, at den oversatte tekst er så tæt som muligt på den oprindelige tekst. Dette kræver oversættere med ekspertise i det pågældende retsområde.

I oversættelsesbureauet Hurtigoversætter bruger vi kun oversættere, som opfylder kriterierne:

  • engelsk som første sprog, i dette tilfælde. Vores oversættere er tilgængelige i alle engelsktalende lande, hvilket også sikrer kvaliteten af produktet mod målgruppen der er aktuel for din tekst.
  • passende uddannelse i den relevante disciplin
  • meget godt kendskab til kildesproget (her, dansk)

Engelsk juridiske oversættere

Vores oversættere er tilgængelige i Australien, Canada, USA, England, Skotland, Irland og mange flere engelsktalende lande og regioner. Vores juridiske oversættere har ikke kun engelsk som modersmål, men også viden om dialektforskellene.

Dette giver dig en meget høj kvalitet, og du er garanteret den rigtige terminologi og lokalisering. Du kan derfor være sikker på at få de rigtige udtryk inden for det juridiske område i landet, og de rigtige målinger samt andre layout justeringer, der er relevante.

Find ud af, hvor lidt du skal betale for vores oversættelser!

Vi vælger at skrive lidt, fordi vi prismæssigt ligger lavere end de fleste af vores konkurrenter. Hos os får du høj kvalitet til lave priser, men udover dette, tillige med lynhurtig levering!

Grunden til at vi kan holde de lave priser, er at vi har omkostningseffektive processer, der sparer både tid og penge. Vi kan fokusere på dig som kunde, takket være et automatisk system.

Vi vil informere dig mere om, hvad vi kan gøre for dig / jer. Ring derfor 39 15 81 80 og vi vil fortælle dig, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Modtag et tilbud på din oversættelse ved hjælp af formularen til højre, og vi vil vende tilbage med en nøjagtig pris. Er det meget tekst, skal du vedhæfte dokumenterne i en e-mail.

En af vores Project Managers vil gennemgå materialet, og når analysen er færdig, vil vi lave et særligt tilbud. Oversættelsen påbegyndes med det samme, hvis du accepter tilbuddet, du har modtaget.

2016-09-13T08:48:41.3786926Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo