Juridisk oversættelse

Vores juridiske team står klar til at oversætter dine juridiske dokumenter.

Vores oversættere har en professional baggrund i oversættelse såvel som viden om terminologi inden for jura. Dine juridiske tekster er i gode hænder hos os.

Du kan altid sætte din lid til os, når det drejer sig om at få oversat fortrolige dokumenter, idet vi har taget alle de nødvendige forbehold for at sikre fuld fortrolighed ved behandling dem. Desuden samarbejder vi med oversættere med stor erfaring inden for juridiske tekster samt statsautoriserede translatører, hvorfor vi kan tilbyde de nødvendige stempler og segl for en beediget oversættelse.

Konkurrencedygtig pris og høj kvalitet.

Brug for en juridisk oversættelse?

Send os nu en e-mail hvis du ønsker et tilbud på oversættelse af et juridisk dokument.

En oversættelse med juridisk formål må ikke indeholde nogen fejl og skal være en nøjagtig gengivelse af selve originalteksten. Da vores juridiske oversættere udelukkende arbejder med juridiske dokumenter, har vi ikke behov for at ansætte ekspertise udefra, hvilket der er taget højde for i tilbuddet, og reflekteres i den konkurrencedygtige pris.

Oversættelsestid

En oversætter inden for juridiske tekster oversætter i gennemsnit 2 200 ord pr. dag. Tidsrammen for levering af juridisk oversættelsesarbejde er en del længere end for andre typer oversættelsesarbejde, grundet juraens kompleksitet.

Har du en hasteoversættelse eller et meget stort dokument, vil vi anvise oversættelsen til et team af oversættere, derudover arbejder vores oversættere også om aftenen og i weekenden, hvilket er med til at forkorte leveringstiden.

Oversættelsesreferencer

De oversættelser vi varetager for vore kunder er ofte af fortrolig karakter. Derfor røber vi ikke navnene på vore kunder uden deres accept. Såfremt du ønsker det, kan du bede om en referenceliste, og en af vore Senior Project Managers kan sende dig en liste over de kunder, som har indvilget i at opgive deres navne. Denne liste indeholder et antal advokatkontorer, retsinstanser og velrenommerede virksomheder.

Få et tilbud på en oversættelse

Ønsker du at modtage et tilbud, er du velkommen til at sende os en e-mail med din tekst. Du vil modtage et tilbud fra os i løbet af meget kort tid.

2018-09-17T09:34:50.6878117Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo