Oversætte en juridisk tekst fra tysk til dansk

Juridiske oversættelser fra tysk til dansk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra tysk til dansk. Send dine tyske tekstfiler til os, så vender vi tilbage med et godt tilbud, så hurtigt vi kan!

Med danske modersmålsoversættere i forskellige juridiske discipliner, garanterer vi som oversættelsesbureauet Hurtigoversætter, oversættelser af den højeste kvalitet som overhovedet mulig!

Fra familieret til søfartslov

Vi oversætter i et stort juridisk område, og kan håndtere oversættelser fra tysk til dansk på områder som f.eks.: familieret, erhvervsret, forbrugeret, køberet, og søfartsret

Din oversætter bliver nøje udvalgt ud fra de meget strenge krav vi stiller til vores juridiske oversættere. Du vil få den bedst egnede oversætter til din tekst. Originaldokumentet efterlignes så meget som muligt.

Vores oversættere har meget gode juridiske sprogkundskaber i de forskellige tyske dialekter, hvilket giver os mulighed for at opretholde de høje standarder, vi lover.

Bed om et tilbud og modtag et, allerede i dag

Alle oversættelser er unikke. Din oversættelse er vigtigt for os, og du som kunde skal være helt tilfreds- det er vores mål! Modtag i dag et tilbud, ved hjælp af formularen, eller ved at indsende dine tekster via e-mail.

Vores Project Managers vil se materialet igennem, og tale med oversætteren. Efter dette, vil vi sende dig et tilbud, som du kan overveje. Kontakt os i dag, og vi vil hjælpe dig videre!

Kontakt os

Vi beskriver gerne hvordan hele processen omkring en oversættelse fungerer. Så ring til os nu på 39 15 81 80, og vi besvarer alle dine spørgsmål, og drøfter sammen hvilken løsning der passer dig bedst.

2016-10-24T11:58:54.3180690Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo