Juridiske oversættelser fra dansk til fransk

Juridiske oversættelser fra dansk til fransk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra dansk til fransk. Send os en e-mail med dine danske tekster, så lader vi hurtigt høre fra os, med et prisværdigt tilbud.

Hurtigoversætter mærker en stigende efterspørgsel efter juridisk oversættelse fra dansk til fransk, hvor kendskabet til udenlandsk erhvervsret skal være stort.

De franske modersmålsoversættere vi tildeler opgaver har normalt haft en juridisk uddannelse med en forbindelse til det danske sprog.

Fransk juridisk oversættelse

Vores franske juridiske oversættere arbejder i forskellige områder. Erhvervs-, og skatteret er blot nogle eksempler på juridiske områder, hvor vi har ekspertisen til at oversætte forskellige tekster.

Dine danske udgaver håndteres af "juridisk kompetente" franske oversættere. Vi har kendskab til de forskellige franske sprogvarianter og forskellige dialektale sprogudtryk, der giver dig en oversættelse, med lidt ekstra!

Dansk-franske oversættelser af juridiske dokumenter

Hurtigoversætters internationale succes afhænger af flere ting. Et globalt netværk af juridiske oversættere, god kommunikation mellem alle involverede aktører, samt kvalitetssikrede tekster, er nogle af årsagerne til denne succes.

Anmodning om tilbud

Vedhæft den tekst du ønsker at få oversat af os, i en e-mail så laver vi en tekstanalyse, og vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt. At anmode os om et tilbud koster dig ingenting, vi vil hellere have at du skal tage dig din tid, og rolig sammenligne os med andre oversættelsesagenturer. Vi er meget ambitiøse, og er sikre på at vi leverer den bedste kvalitet, til de bedste priser, og tillige med den hurtigste levering!

Vil du vide mere om, hvordan hele proceduren omkring en oversættelse fungerer på, så tag telefonen og ring 39 15 81 80. Vores Project Managers har svarene på dine spørgsmål!

2016-09-28T13:15:31.9779265Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo