Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Juridiske oversættelser fra dansk til fransk

Juridiske oversættelser fra dansk til fransk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra dansk til fransk. Send os en e-mail med dine danske tekster, så lader vi hurtigt høre fra os, med et prisværdigt tilbud.

Vi mærker en stigende efterspørgsel efter juridisk oversættelse fra dansk til fransk, hvor kendskabet til udenlandsk erhvervsret skal være stort.

De franske modersmålsoversættere vi tildeler opgaver har normalt haft en juridisk uddannelse med en forbindelse til det danske sprog.

Fransk juridisk oversættelse

Vores franske juridiske oversættere arbejder i forskellige områder. Erhvervs-, og skatteret er blot nogle eksempler på juridiske områder, hvor vi har ekspertisen til at oversætte forskellige tekster.

Dine danske udgaver håndteres af franske oversættere som har stor erfaring inden for jura.

Vi har kendskab til de forskellige franske sprogvarianter og forskellige dialektale sprogudtryk, hvilket sikre, at oversættelsen bliver så lokal som mulig.

Dansk-franske oversættelser af juridiske dokumenter

Vores internationale succes afhænger af flere ting. Et globalt netværk af juridiske oversættere, god kommunikation mellem alle involverede aktører, samt kvalitetssikrede tekster, er nogle af årsagerne til denne succes.

Tilbud

Ønsker du et tilbud? Send os den tekst, som du ønsker oversat i en e-mail, så laver vi en tekstanalyse, og vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Vil du vide mere om, hvordan hele proceduren omkring en oversættelse fungerer på, så ring på 39 15 81 80. Vores Project Managers har svarene på dine spørgsmål!

2018-09-17T15:28:36.8414056Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo