Juridisk oversættelse fra dansk til norsk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra dansk til norsk

Vi oversætter din vielsesattest og andre juridiske dokumenter fra dansk til norsk.

Mange danske virksomheder vælger at ekspandere og etablere sig i Norge. Der er et stort oversættelsesbehov for virksomhedsaftaler og protokol inden for forskellige discipliner.

De kunder, der er afhængige af os for deres juridiske oversættelser fra dansk til norsk, spænder fra at være almindelige borgere, der ønsker at oversætte vielsesattester, til større myndigheder, organisationer og virksomheder med behov for at oversætte en række aftaler.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter oversætter alle typer af juridiske dokumenter for alle. Uanset mængden af tekst, har vi ekspertisen til at hjælpe dig / jer.

Norske juridiske oversættere

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter samarbejder med veluddannede juridiske oversættere, der har norsk som modersmål. Vi giver dig højkvalitative oversættelser til meget rimelige priser!

Selv om vore lande er naboer, er sprog, udtryk og forskellene mellem os, store og talrige.

Takket være vores oversætteres færdigheder, og erfaring, samt vores omkostningseffektive arbejdsgange, kan vi levere en juridisk oversættelse af højeste kvalitet.

Hvad koster min oversættelse?

Vi skræddersyr din oversættelse så den er baseret på dine behov og ønsker. Ring til os på 39 15 81 80 så ser vi på hvilke behov du har, og hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Ønsker du at vide prisen på din oversættelse, er vi nødt til at undersøge dine tekster. Send det materiale, du ønsker oversat via e-mail og vi vil vende tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

2016-10-06T13:36:11.3185233Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo