Juridiske oversættelser fra dansk til spansk

Vi oversætter dine danske juridiske dokumenter til spansk. Send teksterne, så vender vi tilbage med et prisvenligt tilbud, så hurtigt som muligt!

Juridisk oversættelse ydelser fra dansk til spansk

Protokoller, aftaler og andre retlige dokumenter skal ofte oversættes hurtigt. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har hvad der kræves, for en professionel juridisk oversættelse.

Vores oversættere arbejder ofte om aftenen og i weekenderne, hvilket betyder, at vi kan garantere levering inden for den aftalte deadline, og som regel inden!

Vi er kendt på markedet for vores høje kvalitet, og meget hurtige levering!

Spanske juridiske oversættere

Vi arbejder med juridiske oversættere i Spanien, men også i andre spansktalende lande. De mennesker, vi ansætter til at tage sig af juridiske opgaver, skal opfylde visse kriterier.

Oversætterne skal i sprogkombinationen dansk til spansk have: spansk som modersmål, dokumenterede færdigheder i dansk, og tilstrækkelig juridisk uddannelse i tekstens emneområde.

Det er vigtigt for os, at den person, der vil arbejde med dine tekster, også forstår indholdet på et dybere plan. Vi arbejder derfor tæt sammen med oversætteren, som vi vælger til din opgave. Vi har specialiserede juridiske oversættere i de fleste juridiske discipliner.

Rimelige priser og høj kvalitet

Vil du vide, hvad dine tekster vil koste at oversætte? Få et tilbud ved at vedhæfte dine juridiske tekster i en e-mail. Angiv eventuelle præferencer, samt den ønskede levering, således at vi kan lave en mere præcis pris. Vi analyserer teksterne og vender tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

Sammenlign os, vi har generelt lavere priser end de fleste af vores konkurrenter. Ring til vores Project Managers på 39 15 81 80 og de vil fortælle dig, hvorfor du skal vælge os, og hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Velkommen med din anmodning i dag!

2016-12-30T15:42:12.5708421Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo