Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Juridiske oversættelser fra dansk til spansk

Vi oversætter dine danske juridiske dokumenter til spansk. Send teksterne, så vender vi tilbage med et prisvenligt tilbud, så hurtigt som muligt!

Juridisk oversættelser fra dansk til spansk

Protokoller, aftaler og andre retlige dokumenter skal ofte oversættes hurtigt. Vi har hvad der kræves, for en professionel juridisk oversættelse.

Vores oversættere arbejder ofte om aftenen og i weekenderne, hvilket betyder, at vi kan garantere levering inden for den aftalte deadline, og som regel inden!

Vi er kendt på markedet for vores høje kvalitet!

Spanske juridiske oversættere

Vi arbejder med juridiske oversættere i Spanien, men også i andre spansktalende lande. De oversættere, som vi bruger til at oversætte juridiske tekster, skal opfylde visse kriterier:

Det er vigtigt for os, at den person, der arbejder med dine tekster, også forstår indholdet på et dybere plan. Vi arbejder derfor tæt sammen med oversætteren, som vi vælger til din opgave. Vi har specialiserede juridiske oversættere i de fleste juridiske discipliner.

Tilbud

Få et tilbud ved at vedhæfte dine juridiske tekster i en e-mail. Angiv eventuelle præferencer, samt den ønskede deadline, således at vi kan lave et mere præcist tilbud. Vi analyserer teksterne og vender tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til vores Project Managers på 39 15 81 80, og de vil fortælle dig, og hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

2018-09-17T16:06:25.8883531Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo