Oversætte en juridisk tekst fra engelsk til dansk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra engelsk til dansk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra engelsk til dansk. Send os en e-mail sammen med dine engelske tekster, og vi vender hurtigt tilbage til dig, med et godt tilbud du kan tænke over!

Oversættelse af juridiske dokumenter adskiller sig væsentligt fra andre typer tekster, idet det kræver at oversættelsen nøjagtig skal gengive originalteksten. Skal dokumentet bruges i et andet land, skal oversætterene ydermere tage højde for forskelle i de enkelte landes lovgivning, og dermed tilpasse teksten til det pågælde lands love.

Dette kræver derfor meget af oversætterne, og det er derfor vigtigt at benytte erfarne juridiske oversættere, som løbende holder sig opdateret om landet love.

Veluddannede juridiske oversættere

Vi har igennem årene fået opbygget et team af højtkompetente oversættere med stor erfaring inden for juridiske tekster fra engelsk til dansk.

Vores oversættere har dansk som modersmål og har uddannelse og erfaring på det relevante juridiske område. De har desuden dokumenteret kompetence i kildesproget og kendskab til kildesprogets lands lovgivning.

Få et skræddersyet tilbud nu

Vi skræddersyr vores tilbud, så at de møder dine ønsker og behov. Vi vælger nøje en oversætter, som har kendskab inden for netop det juridiske emneområde, som du har behov for.

Har du spørgsmål eller har du behov for yderligere assistance i form af sparring eller råd, så ring til os nu på 39 15 81 80 , og en af vores dygtige Project Managers vil besvare dine spørgsmål.

Ønsker du et tilbud, så send os en e-mail med den tekst, du ønsker oversat og angiv gerne sprogkombinationen og eventuel deadline. Vi vender tilbage inden for kort tid med et skræddersyet tilbud til dig.

2018-09-17T10:50:06.8571069Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo