Oversætte en juridisk tekst fra engelsk til dansk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra engelsk til dansk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra engelsk til dansk. Send os en e-mail sammen med dine engelske tekster, og vi vender hurtigt tilbage til dig, med et godt tilbud du kan tænke over!

At have rådighed over juridisk uddannede og erfarne oversættere i forskellige juridiske områder, er en stor fordel, når det kommer til oversættelser af denne type.

Der er netop i dag et stort behov for juridiske oversættelser fra engelsk til dansk. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har de færdigheder og den ekspertise, du leder efter!

Veluddannede juridiske oversættere

Vores oversættere er altid modersmålstalere i målsproget, og har uddannelse og erfaring på det relevante juridiske område. De har desuden dokumenteret kompetence i kildesproget og dialektviden, i det tilfælde at der findes flere forskellige sprogvarianter.

Engelsk-dansk juridisk oversættelse

Dine juridiske dokumenter oversættes af en person, der er nøje udvalgt netop til indholdet af dit materiale. Det giver dit materiale korrekt terminologi, og resultatet bliver en oversættelse, der er så tæt som muligt på den oprindelige tekst. Når man beskæftiger sig med en oversættelse på denne måde, kaldes dette for lokalisering. Dette er især vigtigt i juridisk oversættelse, og er et must i vores måde at arbejde på! Du får et produkt der vil indeholde fuldstændigt samme budskab som din kildeteksts budskab, bare på et andet sprog og til et andet folk.

Få et skræddersyet tilbud lige nu

Vi er glade for at besvare spørgsmål og give oplysninger om vores praksis vedrørende denne form for oversættelse. Ring nu på 39 15 81 80, og en af vores dygtige Project Managers vil besvare dine spørgsmål.

Find ud af prisen på din oversættelse ved hjælp af formularen til højre eller send materialet til os. Vi vil vende tilbage, så snart vi har set på din tekst, og talt med oversætteren, som vi udvælger til din opgave.

2016-09-29T07:16:18.6081264Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo