Juridisk oversættelse fra fransk til dansk

Juridiske oversættelser fra fransk til dansk

Vi oversætter dine juridiske tekster fra fransk til dansk. Send din tekst til os i dag, og vi vender hurtigt tilbage til dig, med et af vores bedste tilbud!

Juridisk oversættelse kræver kendskab til fagterminologi og sproglige konventioner, der anvendes i de pågældende dokumenter.

Ved at have en relevant juridisk uddannelse, og samarbejde med sagkyndige jurister, kan vores oversættere garantere en meget høj kvalitet i dine tekster.

Kvalitet og kvantitet

Vi håndterer og behandler både små franske retsakter, og større mængder af juridiske dokumenter. I tilfælde af mange sider, har vi mulighed for at opdele projektet til mange oversættere, der arbejder under vejledning af vores Project Managers.

Kundegaranti

Vi garanterer, at vores kunder får:

  • en juridisk oversætter med dansk som modersmål og meget godt kendskab til fransk
  • juridisk ekspertise i dit specifikke område
  • levering indenfor aftalt tid og til en overkommelig pris
  • fortrolighedsaftale efter anmodning
  • autentisk juridisk oversættelse (oversættelse bør efterligne den oprindelige tekst så meget som muligt)

Vi er omhyggelige med valget af hvem der oversætter dine juridiske dokumenter. Vores team af Project Managers, vælger den af vores freelance oversætter der er bedst egnet til din tekst, og opfylder de nødvendige betingelser for oversættelsen af en juridisk tekst. Vi behandler dine dokumenter fortroligt og kun oversætteren og din Project manager i Hurtigoversætter vil komme til at se dine tekster.

Hvordan anmoder jeg om et tilbud?

For at kunne besvare dette spørgsmål er vi nødt til at se dine tekster først! Send derfor hurtigt en e-mail med din tekst til os. Vi analyserer materialet, taler med oversætteren som vi finder bedst egnet til opgaven, og henvender os hurtigst muligt til dig, mht. et tilbud på din oversættelse!

Du vil modtage et særligt tilbud, som vores konkurrenter vil have svært ved at matche. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet gives bolden videre med det samme, og kontakter vi vores oversætter. Ring venligst på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål.

2016-09-06T13:25:19.5930680Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo