Vi leverer altid din juridiske oversættelse inden for deadline

Vi leverer altid din danske tekst inden for den aftalte tid. Send dine spanske tekster og vi finder hurtigt ud af en god pris!

Oversættelse af en juridisk tekst fra spansk til dansk

Juridiske tekster skal ofte oversættes inden for en stram tidsramme. Vi leverer altid din spansk-danske udgave inden for den aftalte tid.

Anvend oversætterbureauet Hurtigoversætter for kvalificeret og kvalitetssikret juridisk oversættelse, fra spansk til dansk.

Danske oversættere med juridisk ekspertise

De juridiske tekstfiler, der skal oversættes til dansk, behandles fortroligt. Vi vil sende en fortrolighedserklæring efter anmodning, og vi kan også underskrive denne, hvis det ønskes.

En dansk juridisk oversætter bliver nøje udvalgt af vores team af Project Managers. Det er vigtigt, at oversætterens juridiske baggrund er forenelig med indholdet af teksten, så du som kunde, får den kvalitetssikrede oversættelse, du er berettiget til.

Nedsat pristilbud

Velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere. Send teksterne via e-mail og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt, med et godt tilbud.

Du kan også kontakte en af vores Project Managers direkte gennem visitkortet nedenfor, hvis du vil have direkte kontakt, eller tale med nogen, før du sender dine tekster til os.

2016-09-28T07:39:17.9108390Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo