Juridiske oversættelser til og fra spansk

Spanske juridiske oversættelser

Vi oversætter dine juridiske dokumenter til og fra spansk. Send dit materiale, så får du et tilbud af os!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har oversættere der har erfaring inden for de fleste juridiske områder. Vi oversætter fra og til spansk, samt mange andre sprog.

Vi kan også administrere og redigere tekster, der skal oversættes til og fra forskellige spanske sprogversioner.

Kom i kontakt med os nu, og vi vil sammen drøfte, hvilke af vores ydelser der passer din tekst bedst. Vi er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig. Vi giver dig høj kvalitet, lave priser og meget hurtig levering!

Retskyndige oversættere

De juridiske forhold er meget forskellige fra land til land. Det er derfor afgørende at have kendskab til kilde-, samt målsprogets lands respektive love, i denne type oversættelse.

Oversætterne vi bruger, skal derfor opfylde visse kriterier for at vi kan engagere dem:

  • Målsproget skal være oversætterens modersmål
  • Passende uddannelse skal kunne påvises inden for det retlige område
  • Meget godt kendskab til kildesproget er vigtig

Vi fortæller mere end gerne, hvordan projektet er organiseret omkring en juridisk oversættelse. Ring til os på 39 15 81 80, så får du lov til at tale med en af vores Project Managers.

Lokal viden – lokalisering

Der er mange årsager til, at det har lykkes for os, i oversættelsesbranchen. Moderne softwareteknologi som er blevet designet specielt til os, er en af årsagerne. Juridisk uddannede oversættere i alle tidszoner, som kan lokalisere en tekst er et andet eksempel på vores konstant voksende succes!

Et uforpligtende tilbud

Hurtigoversætter tilbyder juridiske kvalitetsoversættelser til overkommelige priser. Det koster dig ikke noget at bede om et tilbud, og du forpligter dig heller ikke til noget. Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, påbegynder vi dit projekt med det samme.

For at vi kan være i stand til at beregne et tilbud, skal vi først se dine tekster. Send os en e-mail med teksten vedhæftet, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt. Ring på 39 15 81 80, så hjælper vi dig videre!

Du kan klikke på linket, og læse mere om vores spanske oversættelser Spansk

2016-10-28T14:25:15.3982028Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo