Juridiske oversættelser til og fra tysk

Juridiske oversættelser til og fra tysk

Vi tilbyder oversættelser af dine juridiske tekster til og fra tysk. Send os derfor en e-mail med dine tekster, og vi vender hurtigt tilbage med en af de bedste priser du hidtil har set!

Med indfødte oversættere i forskellige juridiske indfaldsvinkler, kan vi tilbyde de bedste oversættere til dine tekster.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har i Schweiz, Østrig, Tyskland og andre regioner i verden hvor tysk tales, juridiske oversættere.

Juridiske oversættere i forskellige områder

Hurtigoversætter dækker ikke blot de forskellige tyske regioner, men også de fleste juridiske områder. Vi tilbyder oversættelse i: folkeret, forvaltningsret, kommunalret, og miljølovgivning, for blot at nævne nogle få. Skatteret, kriminalret og forfatningsret er eksempler på andre områder, hvor vi kan udføre oversættelser til og fra forskellige målsprog. Men de eksempler, vi nævner her er blot en brøkdel af, hvad vi kan tilbyde.

Nedsatte priser

Du er hjertelig velkommen til at anmode os om et tilbud i dag! Vi ligger prismæssigt lavere end de fleste af vores konkurrenter, men kan stadig sikre den bedst mulige kvalitet. Vi leverer altid inden for, og ofte før den aftalte tid.

For at vi kan give dig en nøjagtig pris på en oversættelse, er vi nødt til at undersøge det materiale, du ønsker oversat. Send derfor en e-mail sammen med din tekstfiler, og vi vender tilbage med et overkommeligt tilbud.

Tilbud

Du kan ringe til os på 39 15 81 80, hvis du vil have mere detaljerede oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig. En anden mulighed er at sende en e-mail direkte til en af vores Project Managers via visitkortet nedenfor. Du kan også altid klikke dig videre, for flere informationer: Tysk

2016-11-02T11:22:28.4041086Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo