Oversætte kørekort fra dansk til engelsk

Vi oversætter kørekort fra dansk til amerikansk britisk, canadisk, og australsk engelsk

Skal du bruge en oversættelse fra dansk til alle engelske sprogvarianter, af dit kørekort? Ring i dag på 39 15 81 80, vi besvarer alle dine spørgsmål.

Hvis du skal køre bil i Australien, skal du have lavet et internationalt kørekort, eller en autoriseret engelsk oversættelse af dit kørekort.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter hjælper dig videre, så kontakt os på 39 15 81 80, og vi fortæller mere!

Autoriseret oversættelse af kørekort

I New Zealand og Sydafrika, hvor engelsk er det officielle sprog kræves også en IKK, eller en bekræftet oversættelse af dit danske kørekort.

I USA og Canada adskiller reglerne sig afhængigt af delstaterne, så her anbefaler vi, at du informerer dig grundigt om lovgivningen i den pågældende stat.

Selv om nogle amerikanske delstaters myndigheder ikke kræver et amerikansk kørekort, kan et internationalt kørekort eller en autoriseret oversættelse stadig være nødvendige, for at bilforsikringen skal være gyldig.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål

Kontakt oversættelsesbureau Hurtigoversætter, og vi vil hjælpe dig videre! Ring 39 15 81 80 eller klik på fanebladet ’Tilbud’ for at læse mere om hvordan du beder om et tilbud på din oversættelse. Vi fortæller dig mere om de ydelser, vi kan tilbyde, og om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

2017-01-05T09:29:28.0100716Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo