At oversætte et kørekort fra dansk til fransk

Vi oversætter dit kørekort fra dansk til fransk

Vi tilbyder oversættelse af kørekort fra dansk til fransk. Ring 39 15 81 80, og vi fortæller mere om vores unikke service!

For personer med fast bopæl i udlandet der skal forny deres danske kørekort gælder der visse regler. Der gælder naturligvis forskellige regler afhængigt af i hvilken by du bor. Her beskriver vi kortfattet, hvad du skal tage hensyn til i Frankrig.

At flytte fra Danmark til Frankrig

Hvis du er udlandsdansker og bor i et land inden for EØS, såsom Frankrig og har brug for at forny dit kørekort, kan du ikke længere gøre det i Danmark. Du skal altså have fornyet det lokalt, i din bopæls by.

Her skal du kontakte La Préfecture, som kan skifte dit danske kørekort ud med et fransk. Men husk at sørge for at ansøge om det franske kørekort, i god tid inden det danske udløber.

Certificeret fransk oversættelse

Vedhæft også i ansøgningen attest fra Færdselsstyrelsen der bekræfter, at du er indehaver af et gyldigt dansk kørekort. Det er her, vi i oversættelsesbureau Hurtigoversætter kan hjælpe dig med oversættelse fra dansk til fransk!

Prisvenligt tilbud

Ring 39 15 81 80 eller læs mere om hvordan du beder om et tilbud ved at klikke på fanebladet ’Tilbud’. Vi forklarer på denne side, hvad du gør, for at anmode om et tilbud på en oversættelse af dit kørekort fra dansk til fransk. Vi garanterer et tilbud, som kun få af vores konkurrenter kan matche.

2017-01-05T09:28:29.5202232Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo