Oversættelse af kørekort fra kinesisk til dansk

Vi oversætter dit kørekort fra kinesisk til dansk

Vi tilbyder oversættelsesydelser af kørekort fra kinesisk til dansk. Ring 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om vores services og om hvordan vi ellers kan hjælpe dig!

Et kinesisk kørekort er gyldigt i Danmark, forudsat at det er gyldigt i Kina, og at du ikke har været registreret i folkeregistret i Danmark i mere end et år.

Kørekortet skal være udformet i overensstemmelse med de internationale aftaler, der findes. Lyder dette kompliceret? Oversættelsesbureau Hurtigoversætter er her for at hjælpe dig!

Autoriseret oversættelse fra kinesisk til dansk

Hvis kørekortet ikke er i overensstemmelse med de internationale regler, og ikke er skrevet på engelsk, tysk eller fransk, kræves der en certificeret oversættelse.

En bekræftet oversættelse fra kinesisk til engelsk, tysk, fransk, svensk, dansk eller norsk, er kravet i dag.

Autoriserede oversættere i Danmark

Vi bliver ofte kontaktet mht. bekræftede oversættelser til og fra sprog, hvor dansk er enten kilde- eller målsproget. Men i dag udføres der kun autoriserede oversættelser til og fra sprog, hvor dansk skal være enten kilde- eller målsproget.

Hvis du har brug for at oversætte dit kinesiske kørekort til dansk, har vi adgang til certificerede danske oversættere med stor erfaring i denne type oversættelser.

Ring til os

Det kan du gøre på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om vores tilbud. Hvis du vil vide mere om hvad du skal gøre når du har brug for et tilbud, kan du klikke på fanebladet ’Tilbud’ for mere information.

2017-01-04T10:54:36.3880089Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo