Kemisk oversættelse til og fra dansk

Vi oversætter dine kemibøger, doseringsetiketter og andre kemi relaterede tekster til eller fra dansk

Vi oversætter dine kemibøger, doseringsetiketter, samt andre kemi relaterede tekster fra eller til dansk. Kontakt os på 39 15 81 80 så hører du mere om de services vi kan tilbyde!

Oversættelser inden for områderne lægemidler, medicin, og kemi, går ofte hånd i hånd.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter håndterer dagligt, afhandlinger, rapporter, indlægssedler, journaler, doseringsetiketter, forskningsresultater, protokoller, medicinske undersøgelser, hjemmesider og medicinsk videnskabelige artikler i aviser og blade, til og fra dansk.

Specialiserede oversættere i kemi

Vi oversætter kemiske tekster fra mange forskellige sprog, og kan tilbyde oversættelse til og fra dansk.

Vi udvælger nøje oversætteren, som vil behandle dine tekster, og garanterer at oversætteren der vil håndtere din kemiske tekst, vil være specialiseret inden for din oversættelses emneområde.

Vi tilpasser dit produkt til markedet, og tilbyder komplette løsninger til både mere generelle, men også branchespecifikke tekster.

Find ud af omkostningerne og få en overkommelig deal

Send det tekstmateriale, som du ønsker oversat til os, og vi vil vende tilbage med et overkommeligt tilbud så hurtigt som muligt. Ring og tal med os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere. Eller klik videre på siderne, for at finde flere informationer.

Du kan ringe på 39 15 81 80 alle hverdage i åbningstiden. Bliv en af vores tilfredse kunder, og drag nu fordel af vores specielle tilbud!

2017-01-02T16:48:16.4660992Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo