Kemisk oversættelse til og fra engelsk

Vi oversætter dine kemibøger, doseringsetiketter og andre tekster til og fra engelsk

Vi oversætter dine kemibøger, doseringsetiketter og andre kemiske tekster til og fra forskellige engelske sprogvarianter. Ring 39 15 81 80, så fortæller vi dig mere.

Hos os samarbejder vi med freelanceoversættere inden for en lang række områder, herunder kemi.

De håndterer og bearbejder ofte dokumenter som: rapporter, medicinske analyser og optegnelser, samt forskellige kemiske bøger og artikler.

De mest efterspurgte sprogvarianter er amerikansk eller britisk engelsk.

Oversættelse - et ægte håndværk

At oversætte en tekst i et felt som kemi, kræver stor viden inden for det område, som teksten behandler. Det kræver mere end blot korrekt grammatik, og korrekt ordstilling!

At oversætte er nemlig et ægte håndværk, der kræver den rette mand eller kvinde for hver opgave. Vores Project Managers udvælger omhyggeligt oversættere til hver enkelte opgave baseret på tekstens indhold, tekstens kilde- og målsprog samt andre faktorer. Alt for at du som vores kunde får den høje kvalitet, vi lover.

Et overkommeligt tilbud

Send os det tekstmateriale, som du ønsker oversat, og vi kommer tilbage med et tilbud. Vi garanterer et fordelagtit tilbud, som få konkurrenter kan matche eller overgå. Du betaler intet indtil du accepterer tilbuddet.

Kontakt os og vi hjælper dig videre

Ring og tal med en af vores dygtige Project Managers på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller tvivl. Vi hjælper dig videre og skræddersyr dit projekt til dine behov!

2018-08-08T07:25:30.0304553Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo