Oversættelse af tekster til og fra fransk i fagområdet kemi

Dine doseringsetiketter, indholdsfortegnelser, samt andre kemiske tekster oversætter vi, fra og til fransk

Dine doseringsetiketter, indholdsfortegnelser samt andre kemiske tekster oversætter vi fra og til fransk. Alt i henhold til EU regler og forskrifter. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

Frankrig har i mange år samarbejdet med forskellige lande i forskellige discipliner, herunder kemi.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder bl.a. virksomheder og forskningsinstitutioner komplette løsninger af kemiske oversættelser, til og fra fransk.

Nuklear teknologi, klima og miljø

De kemiske metoder er mange og går ofte hånd i hånd med videnskabelige begreber. Nuklear teknologi, klima og miljøbelastning er blot nogle eksempler på forskning i Frankrig i dag.

Disse kan igen opdeles i både videnskabelige og kemiske delområder. Vi garanterer, at du altid vil få en terminologisk og sproglig præcis oversættelse, uanset området.

Særtilbud

Ved at sende os en e-mail med tekstfilerne, du ønsker oversat, kan vi analysere og beregne prisen på din oversættelse. Indtast alle anmodninger i meddelelsen, så vi kan foretage en korrekt og helt nøjagtig beregning. Vi vil derefter komme tilbage med et godt tilbud så hurtigt som muligt.

Du kan også ringe til os..

på 39 15 81 80, hvis du vil vide mere. En af vores Project Managers vil hjælpe dig videre, og se på den løsning der passer dig bedst.

2016-11-01T13:55:06.4612596Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo