Oversættelse af tekster inden for kemi, fra og til norsk

Vi oversætter dine kemibøger, doseringsetiketter og andre kemiske tekster til og fra norsk

Vi oversætter dine kemibøger, doseringsetiketter, og andre kemiske tekster til og fra norsk. Ring 39 15 81 80, så fortæller vi dig mere!

Med en Nobelpris i 2014 i medicin og fysiologi, venter der store investeringer i alle norske forskningsområder.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter kan tydeligt se en stigende efterspørgsel efter kemiske oversættelser til og fra norsk.

Sprogkombinationer

Længere nede på siden finder du links til kombinationer af sprog, vi oversætter mest til og fra.

Men oversættelsesbureau Hurtigoversætter kan oversætte mellem de fleste sprog, så kontakt os, så vi sammen kan se på, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Dokumenttyper

Vores dygtige oversættere oversætter alt fra etiketter til hele internetsider og avisartikler, i forskellige områder af kemi.

Uanset mængde og type af teksten, har vi altid den fornødne viden, og hvad det kræver for at være i stand til at kunne hjælpe dig. Vi tilpasser og skræddersyr oversættelsen, så den er baseret på dine behov og ønsker, og således at du får et produkt du bliver 100 % tilfreds med!

Kontaktoplysninger

Vil du vide, hvad det koster at oversætte dine tekster til eller fra norsk? Send os dit materiale til os, og vi vil vende tilbage med en overkommelig pris, snarest muligt. Vi oversætter til og fra både nynorsk og bokmål. Du betaler intet indtil du aktivt vælger at acceptere tilbuddet, du har modtaget, så kontakt os i dag på 39 15 81 80 og vi vil fortælle dig mere om vores konkurrencedygtige tilbud, og om hvordan vi kan hjælpe dig! Vores kontaktoplysninger kan du finde via fanebladet ’Kontaktdata’.

2017-01-02T10:05:54.4348177Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo