Kemisk oversættelse fra finsk til dansk

Dine doseringsetiketter og andre kemiske tekster oversætter vi, fra finsk til dansk

Dine doseringsetiketter og andre kemiske tekster oversætter vi, fra finsk til dansk.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder oversættelser fra finsk til dansk i forskellige kemiske områder.

Med ekspertise i forskellige områder, kan vi garantere oversættelser af højeste kvalitet, og også til overkommelige priser og med korte leveringstider.

Finsk-danske oversættere med erfaring i kemi

Vores team af Project Managers vælger omhyggeligt den af vores oversættere, der vil håndtere din oversættelse. Vi ser på oversætterens baggrund, kildesprog, målsprog, tidligere erfaring, og uddannelse.

Din oversætter har i dette tilfælde dansk som modersmål, meget godt kendskab til finsk, kendskab til fagområdets fagterminologi, samt tidligere udførte oversættelser.

Skræddersyet særtilbud

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder skræddersyede løsninger til overkommelige priser. Med moderne teknologi og speciel software, kan vi opretholde en høj kvalitet, og alligevel tilbyde vores ydelser til lavere priser end mange af vores konkurrenter.

Send dine tekstfiler, så analyserer vi teksterne, taler med oversætteren vi finder bedst egnet til din opgave, og vil komme tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kom i kontakt

Du kan altid ringe 39 15 81 80, sende os en e-mail, eller kontakte en af vores Project Managers direkte gennem visitkortet nedenfor. Vi skræddersyr din oversættelse, så du får et produkt du bliver 100% tilfreds med!

2016-10-07T11:22:33.5042764Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo