Kemisk oversættelse fra fransk til dansk

Ring til os i dag og anmod om et tilbud på kemisk oversættelse fra fransk til dansk.

Vi oversætter alt fra sikkerhedsdatablade til etiketter, fra fransk til dansk inden for området kemi. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

Franske og danske forskningsinstitutter samarbejder på flere forskellige områder. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har de nødvendige færdigheder til at omsætte kemisk information fra fransk til dansk.

Med dygtige oversættere i forskellige områder i både Frankrig og Danmark, kan vi levere hurtige og fejlfri oversættelser, til konkurrencedygtige priser.

Kompetence i forskellige områder

Har du brug for at oversætte forskellige protokoller eller forskningsresultater fra fransk til dansk, er vi det rigtige oversættelsesbureau for dig!

Vi samarbejder med udvalgte oversættere med den rigtige uddannelse, modersmål og ekspertise, hvilket giver dig et kvalitetsprodukt, ud over det sædvanlige.

Kontakt os og få et overkommeligt tilbud

Send os en e-mail med dine scannede tekster, du skal have oversat, så analyserer vi materialet, og vender tilbage med en overkommelig pris, som kun få af vores konkurrenter kan matche.

Vi står altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål. Ring nu på 39 15 81 80, og du vil sammen med en af vores Project Managers finde ud af hvilken løsning der passer dig bedst!

2017-01-02T16:49:15.2489404Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo